"Instrumenti" aicina uz albuma dzimšanas dienas koncertu Rīgas Cirkā

© Aiga Redmane

Grupas “Instrumenti” cienītājus vasaras beigās gaida īpašs notikums - 22. augustā ar īpašu dzimšanas dienas koncertu Rīgas Cirkā tiks prezentēts jaunais albums “Runā Rīga”.

“Instrumenti” jeb Jānis Šipkēvics, Reinis Sējāns un Gatis Zaķis vienmēr izcēlušies ar saviem vizuāli piesātinātajiem un muzikāli ekspresīvajiem koncertiem, un šī pieeja neizpaliks arī albuma “Runā Rīga” prezentācijas pasākumā, uz kuru biļetes ierobežotā skaitā pieejamas “Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās.

Pasākuma formāts būs īpaši veidots tā, lai radītu intīmu un ciešu saikni starp grupu un klausītājiem. “Ne tikai koncerts, bet arī stāsti par albuma tapšanas procesu dos iespēju ielūkoties albuma radīšanas aizkulisēs un izprast “Instrumentu” radošo ceļu. Pēc pasākuma būs iespēja neformālā gaisotnē tikties ar grupas mūziķiem, kā arī iegādāties jauno albumu vinila plates formātā,” sola grupas pārstāvji. Jādomā, ka Rīgas Cirka vēsturiskā ēka, kurā “Instrumenti” kopā ar režisoru Kasparu Rogu radīja albuma pirmā singla “Runā Rīga” video klipu, būs lieliska vieta šim svinīgajam notikumam un palīdzēs “Instrumentiem” uzburt neaizmirstamu muzikālo pieredzi.

Jāatgādina, ka 26. oktobrī “Instrumenti” par godu jaunajam albumam rīkos vērienīgu koncertšovu arī “Arēnā Rīga”.

Izklaide

Ar jaunu singlu “24/7” klajā nākuši klajā šova “X-Faktors” dalībnieki no grupas “Bekars”. Kā jau to viegli noprast pēc dziesmas nosaukuma, tajā tiek apdziedāta ikdienas steiga.

Svarīgākais