Aicina pieteikties Eirovīzijas dziesmu rakstīšanas nometnei

© Publicitātes foto

Kultūrtelpa “Auss” izplatījusi aicinājumu dziedātājiem, dziesmu rakstītājiem un producentiem “pievienoties Eirovīzijas dziesmu rakstīšanas nometnei un iegūt iespēju uzvarēt Eirovīzijas dziesmu konkursā 2025. gadā.”

Radošā nometne notiks no 26. līdz 29. augustam Baltijā lielākajā ierakstu studijā “Auss”, respektablajā “Sound Division” biznesa centrā Rīgā, Āraišu ielā. Studija ir aprīkota ar modernām producēšanas un ierakstu telpām, kā arī ar “Steinway Royal” flīģeli, līdz ar to “tur ir pieejams viss, kas nepieciešams jaunas mūzikas radīšanai.”

Nometnes laikā tās dalībnieki varēs sadarboties ar citiem talantīgiem mūziķiem no Latvijas un arī Zviedrijas, un realizēt savas idejas. “Šī nometne ir kas vairāk par vietu, kur rakstīt dziesmas: tā ir komūna, kur būs iespēja izveidot sadarbības un pilnveidoties mūzikas karjerā. Noslēgumā katram dalībniekam būs izstrādāta dziesma, kas gatava iesniegšanai 2025. gada Eirovīzijas dziesmu konkursa atlasē!” vilina organizatori. Pieteikšanās līdz 23. augustam.

Izklaide

Ar koncertu Spīķeru koncertzālē 20. septembrī Latvijas Radio bigbends kopā ar jaunās paaudzes franču saksofonistu Batistu Erbēnu atklās jauno Amerikas džeza vakaru sēriju, godinot tādus meistarus kā Džons Koltreins, Kanonbals Aderlijs u.c., kā arī atskaņojot Batista Erbēna oriģinālkompozīcijas.

Svarīgākais