Dons šovā vērtēs jaunos talantus

© Publicitātes foto

Pasaulslavenais talantu šovs “Ir talants!” jeb “Got Talent” jau rudenī priecēs arī TV3 skatītājus - ikviens neparasta talanta vai hobija īpašnieks aicināts tam pieteikties, aizpildot pieteikuma anketu telekompānijas vietnē. Nu tapuši zināmi arī šova tiesneši, kuri vērtēs dalībnieku sniegumu.

Par šova “Ir talants!” tiesnešiem izvēlēti dziedātājs Dons, kinorežisors Andrejs Ēķis un horeogrāfe Linda Šeļakova-Paulauska. Šova tiesnešiem būtībā ir izšķiroša loma - viņu pārziņā ir priekšnesumu novērtēšana, balstoties uz savu unikālo skatījumu un profesionālo pieredzi, kā arī dalībnieku talanta un potenciāla izvērtēšana. Tāpat viņi sniedz dalībniekiem atgriezenisko saiti un iedrošinājumu, palīdzot pilnveidot priekšnesumus.

Par abiem vīriem laikam nevienam jautājumu nebūs, taču arī Linda Šeļakova-Paulauska savās aprindās ir ļoti atzīta meistare - viņa ir viena no pazīstamākajām Latvijas horeogrāfēm, kura ar dejošanu nodarbojas jau vairāk kā 20 gadus. Strādājusi ar tādiem māksliniekiem kā Justs, Markus Riva, Aminata, Samanta Tīna, Patrisha u.c., kā arī veidojusi Latvijas pārstāvju priekšnesumu horeogrāfiju Eirovīzijas dziesmu konkursos. Reiz strādājusi radio un televīzijā, bet šobrīd papildu horeogrāfijai nodarbojas arī ar pasākumu organizēšanu un digitālā satura veidošanu.

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais