Vilnis ar skatuves vārdu Wilnis publicē motivējošu spēka dziesmu

© Publicitātes foto

Mūziķis Wilnis publicē motivējošu spēka dziesmu “Tev izdosies”. “Lai arī kādas grūtības mūs piemeklētu, galvenais ir nepadoties, tiekties uz sevis nosprausto mērķi, jo galu galā viss izdosies un sapņi piepildīsies!” manifestē Wilnis, īstajā vārdā Vilnis Veinbergs.

Dziesma “Tev izdosies” seko Wiļņa iepriekš izdotajam enerģiskajam debijas singlam “Esi brīvs”, kas dienasgaismu ieraudzīja pagājušā gada nogalē.

Dziesmas mūzikas un vārdu autors ir pats Wilnis, kas tās sākotnējo demo versiju ierakstījis savās mājās. Sadarbojoties ar grupas “Laime Pilnīga” ģitāristu Mārci Vasiļevski kā studijas producentu, kā arī pieaicinot iespēlēt basģitāru “Latvian Blues Band” dalībniekam Mārcim Kalniņam un bungas - Raitim Kalniņam, dziesma ieguvusi tās beigu aprises. Skaņas pēcapstrādi un gala apstrādi veicis Mārcis Kalniņš.

“Dziesma “Tev izdosies” ir motivējoša, vasarīga un enerģiska, kas stāsta par apņemšanos turēt solījumus, ko esam devuši paši sev un apkārtējiem, lai īstenotu gan savas, gan citu ieceres un sapņus. Bieži vien zūd motivācija un nolaižas rokas pie grūtībām, kad kaut kas neizdodas. Taču jāsaprot, ka dzīvē neizbēgt no sarežģījumiem, vilšanās, kritieniem, sāpēm un asarām, bet, attiecīgi strādājot un pilnveidojot ieguldīto darbu un saglabājot ticību saviem spēkiem, ir iespējams paveikt lielas lietas un īstenot sen lolotas cerības un sapņus,” skaidro Vilnis jeb Wilnis. “Tas attiecas uz jebkuru ikdienišķu notikumu mūsu dzīvē - mācības, darbs, sports, māksla, bērnu audzināšana utt.”

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais