TV redaktore atklāj, kas patiesībā notiek ekstrasensu šovos

© Pixabay

Bijusī Ukrainas TV galvenā redaktore Lelija Boravļeva savulaik bijusi populārā šova “Izmeklēšanu vada ekstrasensi” redaktore, kurā cilvēki ar ezotēriskām spējām mēģināja noskaidrot patiesību par kādu konkrētu notikumu. Tomēr ap šo raidījumu klīst diezgan daudz baumu. Daži ir patiesi pārliecināti, ka tā ir taisnība, bet citi, ka šovs ir iestudējums, vēsta Unian.net.

Boravļeva “Novērotājs” intervijā Bogdanam Bespalovam stāsta, ka programma tik tiešām parāda cilvēku patiesos stāstus. Tomēr viņa ir pārliecināta, ka visi ekstrasensi ir šarlatāni.

“Ekstrasensi ir šarlatāni. Viņi arī šodien pelna naudu pateicoties karam un saka: “Mēs jūs uztaisīsim amuletus, aizsardzību frontē.” Tas nav aptverams,” saka Boravļeva. Viņa arī piebilst, ka daudzi mediju ekstrasensi ir nopelnījuši sev veselu bagātību.

“Bez šaubām - ekstrasensi ir miljonāri. Viņi pelnīja miljonus, īpaši tie, kas bija TV sejas. Viņi būvēja mājas, veidoja biznesu…”- precizē Lelija.

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais