Duets "Mantra VIII" laiž klajā juteklisku videoklipu

© Jānis Vācers

Duets “Mantra VIII”, kurā apvienojušās jaunās mūziķes Madara Martinkena un Liene Leitāne, laidis klajā savu otro singlu “Nakts orķestris”. Tā videoklips nevienu neatstās vienaldzīgu – vismaz stiprā dzimuma pārstāvjus noteikti ne...

Dziesmu “Nakts orķestris” iedvesmojušas pārmaiņas, kuras piedzīvotas, “katrai no dziesmas autorēm kļūstot par neatkarīgu, spēcīgu sievieti”, ja precīzāk - “zaudējot savas iepriekš izsapņotās ilūzijas par attiecībām, kuras visbiežāk paliek tikai uz kinoekrāniem.”

“Mēs ikviens nonākam pie sava paterna jeb dzīves modeļa, kā un ko vēlamies savā dzīves ceļā būvēt. Cilvēki vienkārši varētu būt atklāti viens pret otru. Ticiet mums, tad pasaule būtu daudz laimīgāka!” prāto abas mūziķes.

Un vēl: “Jaunībā dzīve šķiet kā viena liela ballīte, kurai neseko rītdiena. Tas ir laiks, kurā dzīvot vien mirklim, ņemot visu, ko tas sniedz, lai radītu atmiņas, kuras pārskatīt nu jau pēc vairākiem gadiem. No pirmās mīlestības līdz pirmajai salauztajai sirdij, kas vēlāk pāraug traumā un turpmākā neticībā īstai mīlestībai. Tā ir 21. gadsimta mīlestības ilūzija, kas spējīga atstāt ievērojamas rētas.”