TV ekrānos iepazītais Palkavnieks piedāvā vasarīgu dziesmu

© Publicitātes foto

Ēriks Palkavnieks, kurš daudziem pazīstams no TV ekrāniem (it īpaši ar savu atraktīvo frizūru), kopā ar draugiem apvienojies grupā “Popkorni” un piedāvā klausītājiem vasarīgu dziesmu “Netveramā”.

Ērika Palkavnieka draugi mūzikas aprindās absolūti nav iesācēji - grupā “Popkorni” apvienojušies tādi vīri kā ģitārvirtuozs no grupas “Laime Pilnīga” Mārcis Vasiļevskis, basģitārists Mārcis Kalniņš no latvju blūza karaļiem “Latvian Blues Band” un sitamo instrumentu meistars Raitis Kalniņš no “Keksiem”.

“Dziesma “Netveramā” piedāvā nokļūt kādā karstā vasaras dienā, kādā nenosakāmā vietā, kur vējš dzenā smiltis un tālumā pazūd kādas noslēpumaini ēteriskas būtnes soļi, atstājot izgaistošas vēlmju un cerību alkas, pavadītas ar lūdzošiem skatieniem,” tā tiek pieteikta šī dziesma.

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais