Diona iegūst prestižo “Nickelodeon Kids’ Choice” apbalvojumu

© Publicitātes foto

Šonedēļ notikusi prestižā “Nickelodeon Kids’s Choice Awards” ceremonija, kurā tika godinātas bērnu un jauniešu iemīļotākās slavenības un televīzijas šovi. Starp pasaulē atpazīstamiem aktieriem, mūziķiem, sportistiem un citām zvaigznēm izskanējis arī latviešu dziedātājas un satura veidotājas Dionas Liepiņas vārds.

Šī gada ceremoniju vadīja leģendārais multfilmu varonis Sūklis Bobs Kvadrātbiksis (Sponge Bob SquarePants) un viņa labākais draugs Patriks. Apbalvošanas ceremonijas laikā sveiktas bērnu iecienītākās zvaigznes, kas mirdz filmu, televīzijas, mūzikas un sporta jomās.

Starp šī gada laureātiem bija arī Diona, kura saņēma apbalvojumu “Latvijas mīļākais satura veidotājs” nominācijā. Savā pateicības uzrunā Diona neslēpa sajūsmu: “Sajūtas ir patiešām brīnišķīgas! Biju patīkami pārsteigta, saņemot ziņu par nomināciju “Nickelodeon Kids’ Choice Awards 2024”, jo tas, ka tiku izvēlēta, man šķita milzīgs pagodinājums. Turklāt piedalīties un balsojumā atrasties starp tādām pasaules mēroga zvaigznēm kā, piemēram, Teilore Svifta, “Coldplay”, Margo Robija un citiem, negadās bieži. Milzīgs paldies, ka novērtējāt mani, tātad laikam daru dzīvē kaut ko arī pareizi. Paldies jums visiem kopā un katram atsevišķi par to, ka balsojāt par mani. Pierādās atkal tas, ka man tiešām ir paši labākie atbalstītāji! Esmu pagodināta saņemt šo balvu kategorijā “Latvijas mīļākais satura veidotājs”.”

Uz apbalvojumu no Latvijas šogad tika nominēti orientēšanās sportists Jēkabs Niklāvs Janovs, tehnoloģiju entuziasts Edgar Fresh un ceļotāja Krista Gailīte. Diona izcīnīja uzvaru nominācijā publiska balsojuma rezultātā.

Nickelodeon”, kas pastāv jau 45. gadu, ir populārākais bērnu izklaides zīmols, kas izveidojis daudzveidīgu un globālu biznesu, it visā par prioritāti uzstādot bērnu intereses. Zīmols ietver televīzijas programmu veidošanu un ražošanu ASV un visā pasaulē, kā arī digitālos risinājumus, izdevniecības un mākslas filmas. “Nickelodeon” ir daļa no “Paramount” globālā multimediju izklaides zīmolu portfeļa.

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais