Latvijā top vēl nebijis iepazīšanās šovs

© F64

Kulinārijas un iepazīšanās šovi ir vieni no populārākajām šovu kategorijām televīzijā visā pasaulē. Līdz Latvijai ir nonācis jauns iepazīšanās šova formāts, kas līdz šim tapis jau vairāk kā 20 valstīs un kas sola šīs abas lietas apvienot vienā - jaunais TV3 iepazīšanās šovs "Ēdienkartē randiņš". Starp citu, visiem brīvo siržu īpašniekiem vēl aizvien ir iespēja pieteikties šim šovam un gūt unikālu randiņu pieredzi!

Raidījuma struktūra ir vienkārša - vienam cerību pilnam otrās pusītes meklētājam tiek pasniegtas piecas dedzīgu pielūdzēju sastādītas ēdienkartes. Tajās viņi sniedz ieskatu, kāds pašu gatavots ēdiens viņus sagaida kopīgajā randiņā. Te nu pielūdzējiem ir iespēja paradīt savas kulinārijas prasmes vai arī tieši otrādi - apburt ar daiļrunīgi pasniegtiem ēdienu aprakstiem, jo prasme gatavot te nav noteicošā. Pamatojoties tikai uz to, kas apsolīts vakariņās, tiek izvēlēti trīs potenciālie pielūdzēji, pie kuriem tad raidījuma varonis dodas uz aklajiem randiņiem.

Tādā speed dating jeb ātro randiņu formātā vienam šova dalībniekam būs iespēja izbaudīt trīs dažādas randiņu pieredzes, katru vakaru dodoties pie cita pielūdzēja. Dalībnieki līdz tam nebūs tikušies, tāpēc pārsteigums par to, kurš ieradies uz randiņu, būs abiem. Vakara beigās randiņā pasniegtais ēdiens un kopējā atmosfēra tiks novērtēta, savukārt pēc visiem trim aizvadītajiem randiņiem tiks izvēlēts viens, ar kuru labprāt dotos uz vēl vienu randiņu.

Savukārt skatītāji, kuriem būs iespēja sekot līdz šova notikumiem jau šajā rudenī, līdz pat pēdējam brīdim ar aizturētu elpu varēs mēģināt uzminēt, kuram no pielūdzējiem pēc visiem aizvadītajiem randiņiem tiks dota iespēja doties uz vēl kādu randiņu. Un kas zina, varbūt kādam no pāriem izdosies pierādīt seno parunu par to, ka mīlestība iet caur vēderu!

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais