Rīgā uzstāsies populārais amerikāņu reperis Tyga

© Publicitātes foto

Kārtējie prieki hiphopa cienītājiem - 28. augustā koncertlaukumā “Wondersala” ar lielkoncertu uzstāsies populārais amerikāņu reperis Tyga.

Plānots, ka Rīgas koncertā Maikls Rejs Stīvensons jeb Tyga izpildīs savas labākas dziesmas, kā arī prezentēs jaunu skaņu materiālu. Pēdējās novitātes no viņa bijušas pirms pieciem gadiem, kad tika izdots studijas albums “Legendary” - tas ierindojās Amerikas Top 20.

Lielākos panākumus Tyga ir guvis ar savu otro studijas albumu “Careless World: Rise of the Last King” (2012), kas tika izdots “Young Money Records” un “Cash Money Records” leiblos, un kurā bija iekļauti tādi skaņdarbi, kā “Rack City”, “Faded” (kopā ar Lil Wayne), “Still Got It” (kopā ar Drake), “Make it Nasty” un daudzi citi. Savas daiļrades laikā mākslinieks sadarbojas ar tādiem mūziķiem, kā Nikiju Mināžu, Wiz Khalifa, Krisu Braunu, Kanje Vestu un daudziem citiem. Viņa videoklips dziesmai “Taste” savācis vairāk nekā 1,5 miljardu skatījumu interneta vietnē “YouTube” - tas ir ievērojamākais no Tyga sasniegumiem.

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais