Intars Busulis laiž klajā paša komponētu dziesmu

© Publicitātes foto

Dziedātājs Intars Busulis laidis klajā paša komponētu dziesmu “Es došos ārā”, pie viena aicinot uz koncertu Dzintaru koncertzālē, kas notiks 18. augustā.

Dziesmas “Es došos ārā” mūzikas autors ir Intars Busulis, teksta - Marts Pujāts, producents - Jānis Aišpurs. Šī kompozīcija iekļauta pērn rudenī klajā nākušajā Intara un Abonementa orķestra albumā “Spēlē savā burvju flautā”.

Dziesma radusies laikā, kad Intars atskatījies uz visu, kas līdz šim paveikts - par laiku, kas daudz devis, bet tikpat daudz arī ņēmis. “Šī dziesma simbolizē to laiku, kad bija vairāki lidojumi nedēļā, lielās cilvēku auditorijas. Šobrīd es no visas sirds esmu pateicīgs, ka varu būt mierā, dzīvot Latvijas laukos un būt pie savas ģimenes. Tādēļ būšu priecīgs, ja šī dziesma kādu spēs iedvesmot un motivēs iet tālāk ar gaišu, pozitīvu skatu nākotnē,” stāsta Intars.

Klausītāju iemīļotākās un arī jaunās albuma dziesmas tiks atskaņotas Intara koncerttūres “Spēlē savā burvju flautā” lielajā noslēguma koncertā, 18. augustā Dzintaru koncertzālē.

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais