"24. Avēnija" izdod himnu grilmeistariem

© Publicitātes foto

Pirms pāris gadiem konkursā “Supernova” sevi spilgti pieteikusī grupa “24. Avēnija” izdevusi jaunu singlu “Grilmeistaru himna”.

Pērn septembrī grupa “24. Avēnija”, kuras sastāvā ir Ernests Vīgners un Kārlis Grīnbergs, izdeva savu debijas albumu “5. Bāze”, bet jaunais singls “Grilmeistaru himna” ir vasarīgākas noskaņas jaunums, kurā “24. Avēnija” parādās funkpopa skanējumā. Žēl, ka grupa paskopojusies (paslinkojusi?) videoklipam - dziesmas noskaņa un tās teksts atstāj plašu lauku iztēlei, ko tikai visu varētu parādīt šādā Grilmeistaru himnā, turklāt tirdzniecības ķēdes ar saviem šašliku, ribiņu, vistu spārniņu utt. piedāvājumiem droši vien gluži vai plēstos, lai tiktu pie iespējām nosponsorēt šādas dziesmas videoversiju…

“Beidzot klāt vasara un silts laiks. Visi dodamies uz laukiem, dodamies grilēt un mēs visi ļoti skaidri zinām, kā parasti norit šī grilēšana - vienmēr būs viens grila meistars, kurš cep gaļu, bet ap grilu stāv kādi pieci džeki un četri no tiem būs tādi, kuri dod padomus un zina, kā labāk darīt,” stāsta Kārlis Grīnbergs. “Dziesma ir par vienu no šiem pieciem džekiem, kurš grilē un vienā brīdī sadusmojas uz visiem pārējiem gudrajiem grilmeistariem. Tajā ir dzirdama arī mijiedarbība starp visiem iesaistītajiem.”

Jāatzīmē, ka šis ir pirmais no trīs “24. Avēnijas” ieplānotajiem vasaras singliem. “Pirmo singlu noteikti iedvesmoja viena no tipiskākajām jūnija un arī Jāņu laika aktivitātēm - gaļas grilēšana. Taču, gluži kā trīs vasaras mēneši, arī “24. Avēnijai” būs trīs vasaras singli, attiecīgi katra vasaras mēneša noskaņai izdodot atbilstošu dziesmu,” par grupas ieceri vēsta tās menedžere Lāsma Stabinge.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais