"Jumprava" savu koncertu pārceļ no "Daugavas" stadiona uz Mežaparku

© Publicitātes foto

Leģendārā grupa “Jumprava” savu līdz šim vērienīgāko solo koncertu “Jumprava XL” pārcēlusi no "Daugavas" stadiona uz Mežaparka Lielo estrādi. Norises datums paliek nemainīgs - 31. augusts.

“Jumprava XL” koncerta datums - 31. augusts - nav izvēlēts nejauši, jo tā ir Aigaru diena, kas grupai ir īpaša, jo tās sastāvā ir trīs Aigari (Grāvers, Grauba un Krēsla) - viņi (un Ainars Ašmanis) šoreiz savu vārda dienu atzīmēs ar vērienīgu koncertu. Šajā gadā “Jumprava” svin apaļu jubileju, kuras gadskārtas skaitlis ietverts arī koncerta nosaukumā - “XL” apzīmē ne tikai gaidāmā notikuma vērienu, bet arī ar romiešu cipariem rakstīto skaitli 40.

Iemesls koncerta vietas pārcelšanai tiek skaidrots ar māksliniecisko ieceru realizācijas iespējām, kas Mežaparkā ir daudz plašākas un atbilstošākas koncerta mākslinieciskajai vīzijai un tehniskajām prasībām. Biļetes, kas iegādātas uz koncertu "Daugavas" stadionā, būs derīgas arī ieejai Mežaparka Lielajā estrādē. Iepriekšējais grupas lielkoncerts tika krāšņi un veiksmīgi aizvadīts 2019. gadā skatītāju pārpildītā “Arēnā Rīga”, un, kā atzīst grupas dalībnieki, tad šogad, svinot apaļo gadskārtu, ir laiks pacelt latiņu jaunā un augstākā līmenī!

Izklaide

ASV izklaides kompānija "Paramount" apvienosies ar kinostudiju "Skydance", tādējādi noslēdzot gadu desmitiem ilgušo Redstounu ģimenes dominēšanu Holivudā un piesaistot ļoti nepieciešamo finansējumu "Paramount", kas ar grūtībām pielāgojas izmaiņām izklaides industrijā.