Ar koncertu Rīgā atgriežas modes rokenrola meistari "Palaye Royale"

© Publicitātes foto

Ar koncertu 4. decembrī koncertzālē “Palladium” un Rīgā atgriezīsies amerikāņu šovmeņi “Palaye Royale”. Kā īpašie viesi viņu koncertā uzstāsies elektronikora grupa “I See Stars” un amerikāņu dziedātājs un sociālo tīklu zvaigzne Huddy.

Pēc no skatītāju puses labi novērtētā koncerta pagājušā gada pavasarī modes rokenrola jeb “fashion-art rock” grupa “Palaye Royale” atgriezīsies koncertzālē “Palladium”, lai izpildītu gan atzinīgi novērtētā 2022. gada albuma “Fever Dream” dziesmas, gan arī dziesmas no sava jaunākā, augustā gaidāmā, albuma “Death or Glory”. Grupa jauno albumu raksturo kā “to mirkli neskaidrības, kad kritienā līdz zemei nesaproti - izrādīsies, ka spēsi lidot vai tomēr sasitīsies” un piebilst, ka “tur satiekas haoss ar harmoniju, cīņa starp ego un pašiznīcību, panākumiem un izmisumu, visbeidzot arī nāvi un slavu.”

“Palaye Royale” ir kanādiešu un amerikāņu rokgrupa no Lasvegasas, kuru 2008. gadā izveidoja Remingtons Leits, Sebastians Dancigs un Emersons Barets.

Savas karjeras laikā grupa izkarojusi vairāk nekā pusmiljardu klausījumu skaitu mūzikas straumēšanas platformās un izpelnījusies kulta fanu leģionu, pateicoties adrenalīna pārpilnajam rokenrola cirkam, ko tā sniedz savos priekšnesumos. “Payale Royale” apceļojusi pasauli kopā ar tādiem šovus mīlošiem māksliniekiem kā Yungblud, Marilyn Manson, Rob Zombie, “Korn” un daudziem citiem, arī paši paliekot atmiņā ar enerģiskajiem koncertiem, kurā solists Remingtons bieži vien uzrāpjas kādā sastatnē pie koncertzāles griestiem.

“Kad mēs uzstājāmies savos pirmajos koncertos, stāvējām ārpus koncerta norises vietām un apskāvām ikvienu fanu, kurš atnāca mūs redzēt,” atminas Emersons. “Arī tagad joprojām darām visu iespējamo, lai izveidotu personisku saikni ar faniem, kas nāk mūs redzēt, neatkarīgi no tā, cik liels ir pūlis.”

Izklaide

Rīgas Domā no šodienas līdz 9.augustam, norisināsies starptautiskais ērģeļmūzikas festivāls, kura laikā izskanēs 15 koncerti, aģentūru LETA informēja Rīgas Doma mūzikas direktors Aigars Reinis.