Ar īpašu programmu Dzintaru koncertzālē viesosies grupa "Bi-2"

© Publicitātes foto

Pēc jūnija vidū veiksmīgi aizvadītā koncerta Wondersalā, kuru apmeklēja vairāk nekā 10 000 klausītāju, populārā grupa “Bi-2” Latvijā atgriezīsies ar jauno programmu “Special” – jau 29. augustā tā izskanēs Dzintaru koncertzālē. 

Jaunajā programmā grupa “Bi-2” klausītāju iecienītākos hitus atklās jaunā, akustiskā skanējumā, turklāt daudzas jaunās dziesmas šādā aranžējumā tiks izpildītas pirmo reizi, jo grupa akustiskos koncertus nav spēlējusi vairāk nekā piecus gadus. Daļa dziesmu gan tiks izpildītas jau ierastajā skanējumā. “Skatītājiem “Bi-2” uzstāšanās laikā būs arī iespēja komunicēt ar grupas dalībniekiem - dziesmu starplaikos varēs uzdot mūziķiem jautājumus un saņemt atbildes pat uz visnegaidītākajiem un viltīgākajiem jautājumiem,” par gaidāmo koncertu stāsta tā organizatori.

Jāatgādina, ka pērn kaimiņu agresorvalstīs par saviem uzskatiem vajātā rokgrupa “Bi-2” bija devusies pasaules turnejā, kuras laikā tika prezentēts viņu jaunākais albums “Hallelujah”, nospēlējot vairāk nekā 50 koncertus Eiropas valstīs, Āzijā un Amerikā.

Izklaide

NRA kopā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 6. jūlijā, no plkst. 11.00 sekot līdzi tiešraidei no 10. sarunu festivāla LAMPA skatuvēm DOTS, APGAISMO, UZZIBSNĪ, kā arī no Swedbank Ilgtspējas un Ziemeļsalas skatuvēm. Festivāla tiešraides šodien noslēgsies ar tradicionālo politiķu CEPIENU.

Svarīgākais