Chris Noah turpina ar romantisku dziesmu latviešu valodā

© Mikus Klavins

Pēdējā laika megahitu autors Chris Noah (Krists Indrišonoks) izdevis trešo singlu latviešu valodā – tas saucas “Desmitiem reižu”. Jaunākais veikums turpina dziedātāja uzvaras gājienu pa radiostaciju topiem, sekojot hitiem “Cik tālu vēl?” un “Nomodā”.

“Jūnijs milzu ātrumā aizsteidzies, bet paspēts diezgan daudz - esmu noķēris īsto vasaras sajūtu, kuru ieliku šajā dziesmā,” tā Chris Noah. “Pārsteidzu pats sevi un domāju, ka arī klausītājus, jo “Desmitiem reižu” viennozīmīgi ir mans līdz šim romantiskākais skaņdarbs. Gribētu, lai ikviens noklausās tieši šo dziesmu mašīnā ar visiem logiem vaļā, traucoties kārtējā piedzīvojumā.”

Arī jaunais singls izdots sadarbībā ar ierakstu kompānijas “Sony Music Entertainment” Somijas pārstāvniecību. Dziesmas mūzikas un teksta autors ir pats Chris Noah, bet piedalīties tās ierakstā mūziķis uzaicinājis arī Dailes teātra jauno aktrisi Madaru Viļčuku, kura ierunājusi dziesmas lirisko atkāpi, paspilgtinot romantisko vēstījumu. Čella partijas uzticētas Ernai Daugavietei, piebalsis iedziedājusi Estere Tauriņa. Rudenī gaidāms Chris Noah dziesmu apkopojums albumā, kurš būs ieturēts 80. gadu skanējumā un stilistikā.

Jāatgādina, ka Chris Noah jau paspējis būt tādu slavenu mākslinieku kā James Bay, Tom Odell, “The Naked and Famous” un LP koncertu īpašais viesis. “Tagad pienācis laiks pašam kāpt uz lielākas skatuves - esmu izsapņojis savu šī rudens notikumu. Koncertzālē “Palladium” būšu kopā ar saviem draugiem, grupas biedriem. Koncertā plānoju radīt citu pasauli ar īpaši pārdomātu scenogrāfiju un, protams, izpildīšu savas labākās dziesmas gan latviešu, gan angļu valodās. Man ļoti patīk vasaras gaišie vakari, bet es jau ar nepacietību gaidu 7. novembri, kad notiks koncerts,” stāsta Chris Noah.

Izklaide

NRA kopā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 6. jūlijā, no plkst. 11.00 sekot līdzi tiešraidei no 10. sarunu festivāla LAMPA skatuvēm DOTS, APGAISMO, UZZIBSNĪ, kā arī no Swedbank Ilgtspējas un Ziemeļsalas skatuvēm. Festivāla tiešraides šodien noslēgsies ar tradicionālo politiķu CEPIENU.

Svarīgākais