Rassell un Sabīne Berezina iepazīstina ar kārtējo stilīgo videoklipu

© Publicitātes foto

Pazīstamais pašmāju mūziķu duets Rassell (Ruslans Kuksinovičs) un Sabīne atgriezušies pie saviem klausītājiem ar jaunu singlu “Augstāk par zemi”, kam tapis arī videoklips.

Rassell vienmēr izcēlies ar skatāmiem un stilīgiem videoklipiem, kuros dominē skaisti cilvēki, lepnas automašīnas un dārgas drēbes, un dziesmai “Augstāk par zemi” tapušais klips nav izņēmums. Tiesa, tas tapis diezgan minimālistiskā manierē, tāpēc šeit iztikts bez automašīnām un kadriem no smalkām vietām.

Videoklipa režisors, producents un montāžas autors ir pats Rassell, operators - Kaspars Kambars, gaismas - Agris Ieviņš, dejotāja - Laura Strazdiņa.

Jaunās dziesmas mūzikas un vārdu autors, kā arī producents ir Rassell. Bez dziedātājas Sabīnes Berezinas tajā piedalās arī “r&b” izpildītājs Kris Brand (īstajā vārdā Kristaps Zariņš), ar kuru Rassell sadarbojas jau vairākus gadus un ir izdoti arī vairāki kopīgi singli, tostarp “Skrien cauri dzīvei”, “Tevis man trūkst” un “Bez steigas”.

Izklaide

Pēdējā laika megahitu autors Chris Noah (Krists Indrišonoks) izdevis trešo singlu latviešu valodā – tas saucas “Desmitiem reižu”. Jaunākais veikums turpina dziedātāja uzvaras gājienu pa radiostaciju topiem, sekojot hitiem “Cik tālu vēl?” un “Nomodā”.