Losandželosā studējošajai latviešu dziedātajai Elisei jauns singls

© Publicitātes foto

Dziedātāja Elise DeMae izdevusi jaunu singlu “I Wanna Be Her”. Elise ir latviete, kas šobrīd studē un dzīvo Losandželosā, bet līdz tam dziedājusi vokālajā grupā “Insomnia”, bekvokālus Laimai Vaikulei un piedalījusies daudzos citos projektos.

Pērn Elise izdeva savu pirmo singlu “Is It Okay”, bet nu turpinājusi savu projektu ar balādi “I Wanna Be Her” - kvalitatīvu popa dziesmu ar amerikāniskiem “r&b” elementiem. Dziesmai Losandželosā tapis arī videoklips. “Jau pērn, izdodot savu pirmo dziesmu, zināju, ka nākamo video gribēšu filmēt Losandželosā,” stāsta Elise. “Manuprāt, šī dziesma ļoti labi piestāv sajūtai, ko spēj uzburt Losandželosas pilsētas skati. Pats filmēšanas process bija ļoti produktīvs un organizēts. Ļoti palīdzēja arī operatora atbalsts.”

“Elise atnāca pie manis ar konceptu, un es uzreiz biju ieintriģēts. Strādāt Losandželosas ielās vienmēr ir interesanti, mēs arī piedzīvojām dažus neparedzētus notikumus, taču, neskatoties uz to, Elise izdarīja visu, kā bija iecerēts, un esmu ļoti priecīgs par rezultātu,” komentē video klipa filmētājs Finlay Mathias.

Pati Elise ir arī dziesmas teksta un mūzikas autore. “Dziesmas tekstam var piešķirt vairākas nozīmes. Daudziem varētu šķist, ka dziesma atspoguļo manu greizsirdību pret kādu, bet patiesībā tā ir mana atziņa pašai par sevi. Mans lielākais šķērslis dzīvē bieži vien esmu es pati, bieži sevi kritizēju. Gribētos uz sevi kādreiz paskatīties no malas - redzēt to, ko redz mana ģimene, draugi un, iespējams, citi apkārtējie. Esmu pārliecināta, ar šādu domu nedzīvoju es viena, tāpēc ceru, ka tā rezonēs ar klausītājiem,” stāsta dziedātāja.

Starp citu, sākotnēji dziesma “I Wanna Be Her” bijusi iecerēta akustiskā versijā, taču grupas “Citi Zēni” mākslinieciskais līderis, producents Roberts Memmēns ar savu aranžējumu tai piešķīris jaunu skanējumu - Elisei esot paticis, tāpēc tā savu ceļu pie klausītājiem uzsākusi tieši šādā versijā.

Izklaide

Sestdien, 29. jūnijā norisinājās Latvijas aukstās zupas tautas degustācijas pasākums Esplanādē, kura mērķis ir panākt abu valstu kulinārijas cepiena mierizlīgumu, demonstrējot, ka aukstā zupa pieder cilvēkiem, un tā vienlīdz labi garšo kā Lietuvā, tā arī Latvijā.