Rīgā atkal viesosies populārā poprokgrupa "AloeVera"

© Publicitātes foto

K.K. fon Stricka villas dārzā 5. jūlijā notiks krāšņs mūzikas pasākums labākajās brīvdabas festivālu tradīcijās – kulta poprokgrupas “AloeVera” koncerts.

Šis būs jau piektais “AloeVera” koncerts Rīgā, un ar katru gadu grupas cienītāju loks tikai pieaug. “Tie, kas ir bijuši mūsu koncertos, zina, ka mūsu uzstāšanās ir dzīves un brīvības triumfs. Tādēļ tiem, kuri vēlas padejot un izjust dzīvi, noteikti ir jānāk uz šo pasākumu,” tā grupas “AloeVera” soliste Vera Musaeļjana.

Lūk, daži Veras Musaeļjanas padomi, kā pareizi sagatavoties koncertam: 1/ uzvelciet ērtus apavus; 2/ atstājiet savas pieļaujamā robežas ārpusē; 3/ nebrīnieties, ja pēc koncerta tās neatradīsiet; 4/ ja jūs baidāties būt brīvs - nebaidieties.

Grupa “AloeVera” vienmēr bijuši koncertu un festivālu apmeklētāju mīluļi. Šobrīd mūziķi Krievijā ir aizliegtas grupas statusā - to ietekmēja gan solistes laulības ar Krievijas opozicionāru Iļju Jašinu, gan arī Krievijas un Ukrainas kara nosodījums, par ko mūziķi runāja publiski. 2023. gada nogalē grupa “AloeVera” kopā ar Noize MC, Andreju Makareviču, “Bi-2” un citiem no Krievijas aizbraukušajiem mūziķiem piedalījās Romāna Liberova koncertfilmas “Mēs esam” filmēšanā.

Koncertā izskanēs dažādu gadu grupas populārākie hiti, tostarp gabali no grupas pēdējā albuma “Izliksimies”, kurā iekļautas dramatiskas dziesmas par sajūtām smago vēsturisko notikumu laikā. “Grupas popularitātes noslēpums ir patiess, atklāts izpildījums un muzikāli nevainojami skaņdarbi, kā arī izaicinošs un pat nedaudz provokatīvs repertuārs,” tā viņus piesaka koncerta organizatori.

Svarīgākais