Pirmo reizi Latvijā uzstāsies “TikTok” sensācija - dziedātājs Artemas

© Publicitātes foto

Sensacionālā sociālās platformas “TikTok” hita “I like the way you kiss me” izpildītājs Artemas piekritis uzstāties Rīgā - jau šovasar, 12. augustā, angļu mūziķis un dziesmu autors sniegs koncertu VEF kvartālā.

Artemas ir tā saucamās “YouTube” paaudzes pārstāvis. Pašmācības ceļā apguvis vairāku instrumentu spēli, 24 gadus jaunaius puisis, pilnā vārdā Artemass Diamandis, savu mūziku sācis izdot tikai 2020. gada beigās, taču strauji attīstījis atšķirīgu alternatīvās popmūzikas skanējumu, pateicoties saistošajiem dziesmu tekstiem un atmiņā paliekošajām melodijām. Plašākai sabiedrībai viņš kļuvis zināms ar savu sensacionālo “TikTok” hitu “I like the way you kiss me”, kas dienasgaismu ieraudzīja šī gada martā un ātri vien iekaroja Eiropas topu virsotnes, sasniedzot pirmo pozīciju arī pie mums Latvijā.

Artemas audzis Oksfordšīrā, bet šobrīd mitinās Londonā. Kopš 2023. gada maija viņš katru mēnesi pastāvīgi izdod jaunas dziesmas, tiešsaistē veidojot attiecības ar savu auditoriju un koncentrējoties uz fanu bāzes veidošanu. Mūziķa jaunākais singls “Cross My Heart” tikai 24 stundās sasniedza 500 000 klausījumu, un jau pirmajā nedēļā ar to tika izveidoti vairāk nekā 20 000 “TikTok” video. Vēl viens lipīgs singls “if you think I’m pretty” arī guva milzīgu popularitāti sociālajos tīklos un pat iekļuva “Billboard” topā. Artemas mūzika visās platformās šobrīd ir straumēta vairāk nekā 100 miljonus reižu.

Artemas fanu ilgi gaidītā dziesmu izlase ar nosaukumu “pretty” nāca klajā februārī līdz ar diviem Londonas koncertiem, kuru pilnīgai izpārdošanai nevajadzēja pat 20 minūtes. Tiem sekoja lielāka koncertturneja šajā vasarā, kuras ietvaros mūziķis sniegs koncertu arī Rīgā.