Ar jaunu klipu un košu dziesmu atgriežas “Dani Ryan”

© Publicitātes foto

Trakoti darbīgā Rīgas dīvaiņu roka grupa “Dani Ryan” uz kādu laiku bija nozudusi no aprites, bet tagad atgriezusies ar jaunu sparu. “Everything making us wait” jeb “viss liek mums gaidīt” - tā dzied grupa un piesaka šīs gaidīšanas beigas ar jauno skaņdarbu “Free”.

Aplūkojot šīs dziesmas izpildītāju sastāvu, top arī skaidrs “Dani Ryan” ilgās prombūtnes iemesls - izmaiņas sastāvā. No grupas kodola nemainīgi palikuši tikai soliste Demija Roze (lai jūs neizbrīna šis vārds un uzvārds - tieši tā viņu tagad sauc…) un bundzinieks Jānis Zariņš, bet no jauna pievienojušies Valdis (bass) un Anastasija (solo ģitāra).

“Free” producēta, iesaistoties šajā procesā pašiem “Dani Ryan” dalībniekiem (ieskaitot bijušo basģitāristu Miho) un pankroka aprindās pazīstamajam Emīlam Koļesņikovam jeb Popam, un arī ieraksts veikts pie Emīla studijā “Graboņa 21”. “Bez lieka “gruzona” - mūziķi ar šo dziesmu un klipu vēlas sevi parādīt tādus, kādi ir, vienkārši dziedot, dejojot un spēlējot,” skaidro mūziķi. Minimālistisko, bet vizuālo iespaidīgo klipu filmējis Devids Midegs.

Atbalstot šo un turpmākās relīzes, “Dani Ryan” plāno vairākus koncertus, no kuriem pirmais būs “Queer Punk Fest” Lastādijas kvartālā 29. jūnijā.