Latvijā būs vēl viens talantu šovs – šoreiz slavenā “Got Talent” adaptētā versija

© Publicitātes foto

Populārā britu producenta Saimona Kauela radītā “Got Talent” franšīze ir nonākusi līdz Latvijai - jau šoruden kanālā TV3 varēs sekot līdzi pašmāju talantiem šovā “Ir talants!”.

Jau izsludināta pieteikšanās jaunajam šovam - kļūt īsā termiņā slaveniem vai vismaz atpazīstamiem tiek aicināti visneparastāko talantu, hobiju un prasmju īpašnieki, kuri gatavi visai Latvijai uz lielās šova skatuves parādīt savas spējas. Potenciālie dalībnieki aicināti aizpildīt pieteikšanās anketu vietnē tv3.lv/irtalants.

“Šovam aicināts pieteikties ikviens, kurš prot to, ko nevar neviens cits un ir gatavs to parādīt visai Latvijai. Talantam nav robežu - aicināti pieteikties dalībnieki, kuri prot muzicēt, dejot, žonglēt, prot pārsteigt auditoriju ar kāršu trikiem vai ilūziju, bet varbūt ir čūsku dīdītāji, uguns spļāvēji vai spēj likt sienām kustēties - ikviens ir aicināts parādīt savu unikālo talantu arī citiem,” vilina TV3. Šova dalībnieku sniegumu vērtēs gan žūrijas locekļi, gan arī skatītāji auditorijā, atbalstot dalībniekus ar ovācijām. Tie, kuri būs izturējuši atlases kārtas, par uzvaru sacentīsies šova tiešraidē.

Līdz šim šovs ir īstenots vairāk nekā 70 valstīs, un tas iekļuvis pat Ginesa rekordu grāmatā kā visu laiku veiksmīgākais realitātes šovs.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais