Lauris Bankevics turpina ražot singlus

© Publicitātes foto

Ar kārtējo jauno dziesmu klajā nācis jaunais un pagaidām vēl mazpazīstamais dziedātājs Lauris Bankevics – šoreiz sadarbībā ar hiphopa mākslinieku Artūru M ierakstīta dziesma “Kāpēc?”.

Lai gan Laurim Bankevicam vēl nav dziesmu apkopojumu taustāmos vai kaut straumējamos formātos, “Kāpēc?” ir jau piektais (!) radio singls no rudenī gaidāmā dziedātāja debijas albuma, pie kura darbs studijā jau ir pabeigts. Jau pat zināms arī gaidāmā albuma nosaukums - “Ko domā Tu?”. Šajā albumā (to gan laikam nāksies dēvēt par jau iznākušo singlu apkopojumu) būs vairākas sadarbībā ar citiem izpildītājiem tapušas dziesmas, un viena no tām ir kopā ar latviešu hiphopa mākslinieku Artūru M (Artūrs Mitenbergs) ieskaņotā dziesma “Kāpēc?”.

Dziesmas mūzikas un teksta autors ir ražīgais Gatis Mūrnieks, bet repa daļas tekstu rakstījis Artūrs M. Dziesmu studijā “Factory Sounds Studio” aranžējis, producējis, ierakstījis un miksējis Gints Stankevičs.

Lauris Bankevics: “Es jau no paša sākuma zināju, ka šai dziesmai vēlos uzrunāt tieši Artūru, jo biju pazīstams ar viņa daiļradi, un neslēpšu, ka viena no viņa dziesmām man ir ļoti īpaša. Runājot par jauno dziesmu, jāsaka, ka dzīves grūtajos brīžos, kur attiecībās cilvēku ceļi šķiras, mēs ikviens uzdodam sev jautājumu- kāpēc tas notiek? Mēs mēģinām rast izskaidrojumu notiekošajam. Tieši par to ir šī dziesma - cilvēks, kurš atklāj savu iekšējo pārdzīvojumu uzdodot jautājumu - kāpēc?”