Uz VEF kvartāla lielās skatuves uzstāsies "The Sound Poets"

© Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā vasaras koncertu un sporta notikumu sezonu atklājis VEF Kvartāls, piedāvājot rīdziniekiem un pilsētas viesiem plašu kultūras programmu. Arī tuvākais gaidāmais koncerts izskatās diezgan iespaidīgs - 12. jūnijā uz VEF Promenādes lielās skatuves uzstāsies grupa “The Sound Poets”.

Šoreiz “soundpoēti” nobruņojušies arī ar teicamu iesildītāju - pirms vakara galvenajiem māksliniekiem uz skatuves kāps jaunā dziedātāja Avéi (Ieva Kudlāne), kura plašākai publika pazīstama kļuva ar dalību pēdējās divās “Supernovās”, kur abās reizēs tika finālā, bet 2023. gadā pat ieguva piekto vietu. Pavisam nesen Avéi izdevusi arī debijas albumu, kurā iekļauto skaņu materiālu varēs dzirdēt arī šajā koncertā.

Avéi uz skatuves kāps pulksten 19, bet “The Sound Poets” uzstāšanās gaidāma pulksten 21. VEF Kvartāla sezonas atklāšana notika pagājušajā nedēļā (savu jauno albumu prezentēja “Viedais Fonogrāfs”, bet vakara galveno izpildītāju lomā bija “Citi Zēni”), tāpēc apskatnieks var pastāstīt, ka arī laiks starp abu mākslinieku uzstāšanās reizēm nav jāpavada dīkā vai dzērienus malkojot, jo uz skatuves kāpj dažādas sabiedrībās pazīstamas (un arī ne tika pazīstamas) personas, daloties ar saviem pieredzes un veiksmes stāstiem.

“VEF Kvartāls” īpašnieks un jaunas kultūrvides radīšanas VEF teritorijā idejas autors Māris Alberts uzsver: “Mūsu vīzija par “VEF Kvartālu ir - būt aktīviem! Mēs parasti ikdienā dzīvojam režīmā 24/7, no kurām astoņas stundas strādājam, astoņas stundas atpūšamies un astoņas stundas esam miegā. Tāpēc ir ļoti svarīgi, cik kvalitatīvi mēs pavadām šīs stundas, kas ir atvēlētas darbam un atpūtai!”