VIDEO. Zigfrīds Muktupāvels pārsteidz Guntaru Raču

© Ekrānuzņēmums

"Nebiju domājis, ka Zigfrīds vēl jebkad ar dziedāšanu spēs mani pārsteigt, jo esmu dzirdējis un redzējis visu. Bet tas, kā viņš Lielajā koncertā nodziedāja Freimaņa "Mans draugs", pārsteidza pat mani, " daloties iespaidos pēc koncerta, mikroblošanas vietnē "X"raksta Guntars Račs.

Tas bijis patiešām spēcīgi un kaut kā ļoti īpaši. Kā sveiciens Freimim...
Portāls NRa jau rakstīja, ka 1. jūnija vakarā Mežaparka Lielajā estrādē notika "Lielais koncerts", kas uz skatuves pulcēs vairāk nekā 100 dalībnieku.

Pirms "Lielā koncerta" uzstājās grupa "Pirmais kurss". 14 gadu pastāvēšanas laikā apvienība ir nospēlējusi koncertus teju vai visā Latvijā. Tāpat ir izdoti divi albumi - "Problēmas" un "Interkurss", kā arī divi minialbumi - "El Pinter" un "Skate".

"Lielajā koncertā" uzstājās Shipsea, "Pērkons", "Liepājas brāļi", "Bermudu divstūris", Olga Rajecka, "Dzelzs vilks", "Dagamba", Wiesulis, "Bet bet", Ieva Akuratere, ansis, Zigfrīds Muktupāvels, Dināra Rudāne, Normunds Rutulis, Patrisha, Ozols, Gustavo, Aija Andrejeva, "Sudden Lights", Lauris Reiniks, "PND", Vestards Šimkus kopā ar "Sinfonietta Rīga" un Latvijas Radio bigbendu un kori "Maska", kā arī Rīgas Doma zēnu kori.