"Instrumentiem" jauna dziesma un domāt liekošs video

© Publicitātes foto

Grupa “Instrumenti” publicējusi jaunu dziesmu “Tu iekriti manī”, kas ir jau ceturtais singls no vasaras beigās gaidāmā albuma “Runā Rīga”.

Dziesma “Tu iekriti manī” seko jau pagājušajā gadā izdotajiem grupas “Instrumenti” singliem “Nāc dejot (sirdi izkratīt)”, “Runā Rīgā” un šī gada sākumā publicētajam “Man patīk”. Tie visi ir vasaras beigās gaidāmā albuma “Runā Rīga” priekšvēstneši, kam oktobra beigās sekos vērienīgs koncerts “Arēnā Rīga”. Singlam radīts arī videoklips, kas tapis sadarbībā ar režisoru Ritvaru Bluku

“Tu iekriti manī” mūzikas autors ir Reinis Sējāns. “Tas notika pirms vairākiem gadiem, kad, šķirstot dzejnieka Emīla Buiķa grāmatiņu, viens dzejolis iekrita tieši manī. Dziesma radās zibenīgi, bet izrādījās, ka tai vajadzēs dažus gadus, lai tā nobriestu savam spožajam iznācienam. Ļoti ceru, ka šī mīlestības piepildītā dziesma pielies klausītāju sirdis pilnas līdz malām,” stāsta Reinis.

Jāpiebilst, ka jau šīs sestdienas, 1. jūnija, vakarā “Instrumenti” uzstāsies “3. Lielajā Koncertā” Mežaparka Lielajā estrādē, bet vasaras vienīgais pilna garuma grupas koncerts notiks Saulkrastu novada svētkos 6. jūlijā.

Izklaide

Šodien Andrejostā notika svētki "Riga Riverside Festival". Norisinājās Latvijas lielākās jūras burāšanas regates "Gulf of Riga Regatta 2024" buru jahtu parāde, bērnu burāšanas laivu "Optimist" paraugdemonstrējumi, starptautiski atzītu lielo vēja pūķu mākslinieku šovs, koncerts un dažādas darbnīcas bērniem un pieaugušajiem.

Svarīgākais