Jenny May jaunākajā klipā pārsteidz ar kardinālu imidža maiņu

© Publicitātes foto

Dziedātāja Jenny May laidusi klajā jaunu singlu “Dvēsle mostas”, kas tapis sadarbībā ar zviedru autoriem Martinu Elenmarku, Dārenu Maiklu un Čārliju Masonu. Šoreiz droši vien lielākais pārsteigums būs nevis pati dziesma, bet tās videoklips.

Jaunais singls “Dvēsle mostas” (tieši tā - dvēsle!) “ir par to, ka dzīvojam jaunā laikmetā: lai tajā izdzīvotu, arī pašiem jāmainās, jāatmodina savs iekšējais spēks un potenciāls,” ziņo Jenny May (īstajā vārdā Maija Stuģe) komanda. “Tuvojoties Līgo svētkiem, dziedātāju allaž iedvesmojusi uguns tēma, kuru kā stihiju apspēlējusi arī dziesmas tekstā.”

Jāpiebilst, ka ar zviedru trijotni Martinu Elenmarku, Dārenu Maiklu un Čārliju Masonu dziedātāja veiksmīgi sadarbojusies jau iepriekš - arī Jenny May pēdējo laiku skaļākā hita “Es gribu vēl mīlēt” un savulaik konkursā “Supernova” dziedātās “Soledad” tapšanā piedalījušies minētie dziesmu autori.

Dziesmas videoklips šoreiz nav latviskās noskaņās. Pēc nesenā ceļojuma uz Ēģipti, Jenny May tur guvusi spēcīgu iedvesmu arī videoklipam: smiltis, kamieļi, piramīdas… Viss kā ierasts, bet vienā brīdī dziedātāja no ierastās gaišmates pārtop par īsmatainu melnmati ar “poniju”. “Kad “Instagram” īsajos stāstiņos ievietoju video ar melnajiem matiem, cilvēki pamatīgi satrūkās. Daudzi bija pamatīgā šokā par stila maiņu - sen nebiju saņēmusi tik daudz vēstuļu no saviem sekotajiem!” smaida Jenny May. “Varu visus nomierināt - matu krāsa man nav mainīta, vēl joprojām varu lepoties ar blondajām matu cirtām. Videoklipā esmu ēģiptiešu dieviete, un jaunais tēls tik tiešām atnesa pilnīgi citas sajūtas.”

Tā kā nākamgad dziedātājai tiks svinēti 20 gadi uz skatuves, Jeny May nolēmusi izdot jaunu albumu, tātad tuvākajā laikā varēs dzirdēt vēl kaut ko no viņas daiļrades novitātēm.

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais