“Instrumentiem” un Gustavo Mežaparkā pievienosies mākslīgā intelekta koris

© Publicitātes foto

Gatavojoties 1. jūnijā gaidāmajam 3. Lielajam koncertam, LMT ar mākslīgā intelekta palīdzību aicina apmeklētājus pievienoties grupai “Instrumenti” un mūziķim Gustavo uz koncerta galvenās skatuves Mežaparka Lielajā estrādē.

Lielā koncerta apmeklētāji aicināti iesaistīties nebijušā mākslīgā intelekta radītā aktivitātē “Dziedam kopā!” - uzņemt savus foto īpaši izveidotā stacijā, kur tie ar mākslīgā intelekta palīdzību tiks “iekustināti”. No statiskiem fotoattēliem tiks izveidoti video faili, kas automātiski nosūtīsies katram apmeklētājam uz lietotnē ievadīto e-pasta adresi, bet no šīm bildēm veidotie video tiks iesaistīti “Instrumentu” un Gustavo izpildītās dziesmas “Nāc dejot!” priekšnesumā kā video projekcijas.

“Šī būs pirmā reize, kad kopā ar mums dziedās gan visa Mežaparka Lielā estrāde, gan virtuāls fanu koris. Lai tas izdotos, aicinu visus koncerta apmeklētājus ļauties mākslīgā intelekta piedzīvojumam un “kāpt” uz koncerta galvenās skatuves ar tehnoloģiju inovāciju palīdzību,” aicina Gustavo.