"Satiekas ar diviem vīriešiem"; kā Andželīna Džolija cenšas sakārtot savu privāto dzīvi?

© depositphotos.com

Holivudas aktrise Andželīna Džolija nolēmusi sakārtot savu personīgo dzīvi pēc šķiršanās no Breda Pita, ziņo aktrisei tuvi cilvēki medijā In Touch.

Breda Pita bijusī sieva nesen apgalvoja, ka ir pilnībā iegrimusi darbā un aizņemta ar bērniem. Tomēr avoti stāsta, ka patiesībā viss nav tā: pēdējā gada laikā filmu zvaigzne ir tikusies ar diviem vīriešiem. Pirmais bija britu mūziķis, rakstnieks un aktīvists Akala, bet otrs bija Brodvejas komponists Džastins Levins, kurš kopā ar aktrisi strādāja pie mūzikla Les Misérables Ņujorkā.

"Viņi ir pilnīgi atšķirīgi vīrieši, bet viņa ir iemīlējusies abos," ziņo avots.

Kinozvaigzne ar Akalu iepazinās pagājušā gada pavasarī kādā literatūras festivālā. Viņi kļuva tuvi, pateicoties savai mīlestībai pret ceļojumiem.Viņa vairākas reizes tika pamanīta arī kopā ar Džastinu. Tajā pašā laikā aktrise nevar izlemt, kurš no vīriešiem viņai patīk vairāk.

"Endžija pēdējos gados pat nav domājusi par satikšanos ar kādu. Šķiršanās viņu ne tikai traumēja, bet lika koncentrēties uz sevi, savu veselību un bērniem. Viņai tas prasīja ilgu laiku, taču tagad viņa ir atvērta jaunām attiecībām,” vēsta avots.