Novikovam jauna dziesma – kopā ar Ati Ieviņu un Sabīni Berezinu

© Publicitātes foto

Radiostacijās nonākusi kādreizējā grupas “Rebel” muzikālā līdera Igora Novikova jaunā dziesma “Labi viss tev būs”, kuru ieskaņojuši dziedātāji Atis Ieviņš un Sabīne Berezina.

Rakstot mūziku jaunajai dziesmai “Labi viss tev būs”, Igors Novikovs esot pieturējies pie 60. gados skanošā mūzikas stila: “Tā ir mana skola, mani skolotāji ir tā laika grupas. Igors Linga iedeva labu ideju tekstam un liekas, ka mums izdevās tāds gaišs dziesmas skanējums.” Rezultāts - blūzīga dziesma ar Igora “rebelisko” ģitārskanējumu.

“Šajā sarežģītajā un smagajā dzīves posmā mums gribējās uzrakstīt kādu dziesmu ar pozitīvu vēstījumu. Gribējās cilvēkiem dot kādu gaismu un pozitīvas emocijas. Protams, mēs nevaram solīt, ka viss būs labi, taču - kā cilvēks jūtas šodien, tā viņš jutīsies rīt, tāpēc dzīvo ar cerību, ka reiz taču atkal būs labi,” par dziesmu saka tās autori.

Jaunajam projektam “Igors Novikovs + Brāļi un māsas” šī ir jau otrā kopdziesma. Ar pirmo dziesmu “Trumpis”, kuru iedziedājis Atis Ieviņš, klausītāji varēja iepazīties aprīļa sākumā, savukārt šobrīd studijā notiek darbs pie vēl divām dziesmām. “Darbs ar Igoru Novikovu man ļoti patika, viņš mani morāli uzlādē!” saka Igors Linga. “Caur viņu es varu pateikt lietas, kuras sakrājušās gadu gaitā. Varbūt pat nav runa par atsevišķām dziesmām, kuras mēs taisām - mūsu darbs ir savstarpējās sarunas un sajūtas tādas, it kā mēs strādātu pie filmas veidošanas. Un katra dziesma mums ir atsevišķs un īpašs notikums.”

Ierakstā piedalījušies Sabīne Berezina (balss), Atis Ieviņš (balss), Igors Novikovs (ģitāra) un Jurijs Širokovs (bass). Darbu pie dziesmu veidošanas un ierakstiem veic Edijs Gņedovskis, par kuru abi Igori saka - viņš ir trešais dalībnieks dziesmu veidošanā, cilvēks kurš aranžē, ieraksta, miksē un māsterē katru projekta dziesmu!

Izklaide

NRA kopā ar LMT Viedtelevīziju aicina šodien, 6. jūlijā, no plkst. 11.00 sekot līdzi tiešraidei no 10. sarunu festivāla LAMPA skatuvēm DOTS, APGAISMO, UZZIBSNĪ, kā arī no Swedbank Ilgtspējas un Ziemeļsalas skatuvēm. Festivāla tiešraides šodien noslēgsies ar tradicionālo politiķu CEPIENU.