Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide

“Holi Music Festival” īpašie viesi – “Carnival Youth”, Patrisha un Prusax

© Publicitātes foto

Par vienu no šīs vasaras krāsainākajiem pasākumiem tiek pieteikts “Holi Music Festival” – tas notiks 8. jūnijā ikoniskajā Wondersalā, industriālajā Andrejostas rajonā.

“Neaizmirstamas atmiņas veidosim uz divām skatuvēm: uz galvenās skatuves uzstāsies tādi šā brīža aktuālie Latvijas mūziķi kā grupa “Carnival Youth”, Grēta, Patrisha, Prusax un arī skatītāju iemīļotā dziedātāja un šova “X faktors” uzvarētāja Emilija Bērziņa, kurai šis būs viņas pirmais lielais koncerts. Savukārt uz elektroniskās mūzikas skatuves par deju ritmiem parūpēsies labākie Latvijas elektroniskās mūzikas DJ,” gaidāmo festivālu ieskicē organizatori.

“”Holi Music Festival” ir brīnišķīgi iekļaujošs pasākums, kas uzņem visu vecumu indivīdus un ģimenes. Ar īpašām zonām bērniem, saistošām aktivitātēm pusaudžiem un daudzveidīgu muzikālu un māksliniecisku pieredzi pieaugušajiem, tas sola jautru dienu ikvienam. Neatkarīgi no tā, vai esat ģimene, kas meklē neaizmirstamu dienu, vai jaunieši, kuri vēlas iztrakoties pie lieliskas mūzikas un iegrimt putu ballītē, 2024. gada festivāls ir ideāls galamērķis visiem,” uzsver festivāla organizatori.