Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide

Mūziķi mēģinājumos jau sāk gatavoties Mežaparka Lielajam koncertam

© Publicitātes foto

Mežaparka Lielajā estrādē 1. jūnijā norisināsies jau par tradīciju kļuvušais “3. Lielais koncerts”, kad uz vienas skatuves kāps populārās mūzikas zvaigznes kopā ar klasiskās mūzikas profesionāļiem, kas kopā radīs grandiozu sadziedāšanās pasākumu. Latvijas Radio telpās jau sākušies koncerta mēģinājumi.

Pašlaik jau zināms, ka Lielajā koncertā piedalīsies Shipsea, “Pērkons”, “Liepājas brāļi”, “Bermudu divstūris”, Olga Rajecka, “Dzelzs vilks”, “Dagamba”, Wiesulis, “bet bet”, Ieva Akuratere, ansis, Gustavo, Zigfrīds Muktupāvels, Dināra Rudāne, Normunds Rutulis, Patrisha, Ozols, Aija Andrejeva, “Sudden Lights”, Lauris Reiniks, “PND”, Vestards Šimkus u.c. kopā ar kamerorķestri “Sinfonietta Rīga”, kori “Maska” un Latvijas Radio bigbendu. Turklāt pasākuma dalībnieku saraksts līdz koncertam vēl var tikt papildināts.

“Iepriekšējie koncerti bija apliecinājums tam, ka skatītāji patiesi mīl Latvijas māksliniekus un Latvijā radītu mūziku,” tā pasākuma producents un radošais direktors Arstarulsmirus. “Abi Lielie koncerti izvērtās par unikāliem populārās mūzikas sadziedāšanās svētkiem. Jau no pirmajām taktīm skatītāji vienojās kopīgā dziesmā ar skatuves māksliniekiem, radot ciešu vienotības sajūtu un svētkus visai ģimenei, nojaucot robežas starp paaudzēm un laikmetiem. Mūsu dziesmu apcirkņi ir milzīgi plaši, atliek tikai notraukt putekļus un dot tām jaunu spozmi un skanējumu!”