Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Izklaide

“X Faktora” sensācija Buntovskis beidzot izdod jaunu dziesmu

© Publicitātes foto

Pēc ilgākas radošās pauzes harizmātiskais jaunais izpildītājs Viktors Buntovskis atgriezies pie klausītājiem ar jaunu skaņdarbu – “Parasta meitene”.

Viktors Buntovskis pirms dažiem gadiem pieteica sevi plašākai publikai, ļoti sekmīgi piedaloties TV šovā “X Faktors” - kā otrās vietas ieguvējs viņš iemantoja plašu fanu loku un īpašas simpātijas, tomēr pēc dalības šovā Buntovskis izdevis tikai dažas dziesmas, turklāt tās pašas lielākoties sadarbības projektos. “Šobrīd Viktors fokusējas uz jaunu dziesmu radīšanu, kas rezultēsies albumā un plašākā koncertdarbībā,” sola viņa pārstāvji.

“Dziesma “Parasta meitene” ir kā maģisks piedzīvojums, kas radās, strādājot kopā ar Jāni Jačmenkinu jeb JJ Lush un Martu Grigali,” stāsta Viktors. “Sadarbība ar citiem mūziķiem ir nebeidzams iedvesmas avots, un katru reizi, kad ieeju studijā, es atklāju jaunas zināšanas un prasmes.” Ar jauno dziesmu Viktors vēlas iezīmēt nopietnāku savas karjeras startu: “Šis ir tikai ceļa sākums, un es neplānoju apstāties pusceļā!”