Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide

Amerikāņu dziesminieks Ostins Millers grasās izdot konceptalbumu par Latviju

© Publicitātes foto

Dziesminieks Ostins Millers (Austin Miller) gatavojas izdot albumu par Latviju un jau pieteicis to ar singlu “Road to Riga”.

Ostins Millers ir no Džordžijas štata ASV. Līdz šim viņš nospēlējis jau vairāk nekā tūkstoti koncertu vismaz divdesmit pasaules valstīs un gandrīz visos ASV štatos. “Kad kāds mākslinieks vairāk uzmanības pievērš kādai vietai vai notikumam, ierasts, ka viņu ar to saista dziļākas, senākas saites, tomēr Ostina ģimenei nav saistības ar Latviju - viņš atklājis mūsu valstī ko īpašu kopš brīža, kad 2017. gadā koncertaģents piedāvājis viņam uzstāties Baltijas valstīs,” stāsta amerikāņa pārstāvji.

“Ir tāds teiciens - “Visi ceļi ved uz Romu”. Manā gadījumā esmu atklājis, ka pēdējā laikā visi mani ceļi ved uz Rīgu, un kopš šīs atklāsmes esmu regulāri atgriezies Latvijā, spēlējot gan Vecrīgas bāros un klubos, gan attālāku pilsētu kultūras namos un interešu centros,” stāsta mūziķis. “Savukārt dziesmu “Road to Riga” sacerēju vientuļā vakarā kādā Rīgas viesnīcā. Biju Latvijā, kad tikko tika ieviesta strikta mājsēde Covid-19 pandēmijas laikā, un atmiņā atausa pagātnes koncerti Baltijā, kad, neskatoties no kurienes un uz kurieni devos, vienmēr maršruts veda caur Rīgu, kas laika gaitā palikusi par manu savdabīgu mantru.”

Jaunais singls “Road to Riga” jau pieejams visos populārākajos mūzikas straumēšanas servisos, savukārt albums dienasgaismu ieraudzīs aprīļa otrajā pusē.