Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Izklaide

“Sudden Lights” karstie jaunumi: angliska dziesma un papildu kinoseanss

© Publicitātes foto

Ar diviem “mikrofoniem” nupat apbalvotā grupa “Sudden Lights” nākusi klajā ar vairākiem jaunumiem: izdevusi jaunu dziesmu angļu valodā “Eastern European Dream”, iepazīstinājusi ar koncertplāniem Baltijas valstīs un izziņojusi savas koncertfilmas papildu seansu.

Nesen grupa “Sudden Lights” viesojās ar koncertu Londonā, kur pirmo reizi izpildīja dziesmu “Eastern European Dream”, taču tolaik tā vēl nebija oficiāli iznākusi. Pēc tam grupa devās uz Lietuvu, kur atrādījās televīzijā un divos koncertos - 15. martā Viļņā un 16. martā Palangā. Savukārt jau pēc dažām nedēļām “Sudden Lights” ar diviem koncertiem Tallinas mūzikas nedēļas ietvaros viesosies arī Igaunijā.

Par “Eastern European Dream”. “Mēs kā sabiedrība Baltijas valstīs dzīvojam uz pastāvīgi plāna ledus. Joprojām neesam spējuši aizmirst savu padomju pagātni, mums joprojām ir jābaidās no kara izcelšanās mūsu valstīs. Šajā dziesmā mēs vienkārši paužam vēlmi dzīvot savu dzīvi, mīlēt viens otru un darīt to, ko vēlamies - nebaidoties. Amerikāņu sapnis ir kļūt bagātam un slavenam, bet Austrumeiropas sapnis - mēs vienkārši vēlamies būt brīvi,” skaidro “Sudden Lights” mūziķi.

Arī “Zelta mikrofona” apbalvojums par 2023. gada labāko koncertfilmu iedvesmojis izziņot vēl vienu filmas seansu kinoteātrī “Forum Cinemas” - tas notiks šo sestdien, 23. martā. Koncertfilmā iekļautas 14 dziesmas no visiem trim grupas albumiem, kuras “Sudden Lights” izpildīja savā līdz šim vērienīgākajā brīvdabas šovā Mežaparka Zaļajā teātrī.