Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Izsludināts sociālo mediju konkurss par apkārtējo vidi un dabu - "Zaļais, kur esi?"

© Ketija Keita Krastiņa / F64

Lielās talkas organizatori izsludinājuši sociālo mediju konkursu "Zaļais, kur esi?", lai piesaistītu sabiedrības uzmanību rūpēm par apkārtējo vidi un dabu, ziņo aģentūra LETA.

Dalība konkursā iespējama divās kategorijās, proti, 1.-12. klašu kategorijā, kurā aicinātas piedalīties skolēnu grupas, un individuālo vai mazo grupu pieteikumu kategorijā, kurā piedalīties var gan individuāli dalībnieki, gan grupas līdz piecām personām. Dalībniekam vai kolektīvam ir jābūt pieejamam vismaz vienam sociālo tīklu kontam - "Facebook", "Instagram" vai "TikTok".

Konkursa dalībnieku uzdevums ir izveidot, maksimums, vienu minūti garu video, kurā radoši un iedvesmojoši atspoguļots videi draudzīgs un atbildīgs dzīvesveids, principi, aktivitātes, domas, rīcība vai kas cits, kas varētu iedvesmot video skatītājus būt "zaļam".

Līdz 19. aprīlim video jāpublicē vismaz vienā sociālo tīklu platformā, pievienojot tēmturus: #zalaiskuresi, #lielatalka, #lielatalka2024 un #tirizaliilgi. Konkursa dalībniekiem ir jābūt Lielās talkas sociālo kontu sekotājam.