Reperis Prusax iepazīstina ar Lapzemē tapušu videoklipu

© Publicitātes foto

Viens no jaunās paaudzes spilgtākajiem pašmāju reperiem Prusax izdevis enerģisku dziesmu “TJZ”, kuru papildina video spēļu estētikā tapis klips, kas filmēts Lapzemē.

Enerģiskais un uzmanību piesaistošais Prusax singls “TJZ” tapis sadarbībā ar somu mūziķiem, to producējuši producenti Evertime un EDK.

“Strādājot pie dziesmas “TJZ” un singlam ieņemot skaidrākas aprises, nolēmām, ka tam vajadzīgs spēcīgs vizuālais stāsts, un tā nu otro reizi pusgada laikā devos ceļojumā aiz Polārā lokā,” atminas Prusax. “Piecās dienās paspējām daudz - meklējām lokācijas, snovojām, nonācām sniega vētrā - darījām visu iespējamo, lai tiktu pie labākajiem kadriem un klipa enerģijas. Man pašam šis singls un video ir viens no mīļākajiem manas muzikālās karjeras projektiem, ceru, ka fani dalīs ar mani šīs emocijas.”

Prusax fani jau ievērojuši, ka reperis aizraujas ar videospēlēm un ietilpst tā saucamajā “geimeru” komūnā. “Līdz šim izdotajos Prusax gaidāmā albuma singlu klipos skatītāji jau ievērojuši atsauces uz videospēlēm, bet “TJZ” video Prusax pats nonāk ekstrēmo sportu videospēļu universā,” stāsta klipa režisore Elizabete Šukste. “Interesanti, ka gaidīto Lapzemes ziemas ainavu un ziemeļblāzmu vietā saņēmām arī daudz skarbākus laika apstākļus - viena no klipā iekļautajām ainām ir spēcīga sniega vētra, kura pieņēmās spēkā ar katru minūti un gandrīz atstāja mūs ieputinātus kalna galā. Pēc laimīgas nokļūšanas drošībā bija prieks, ka arī šīs ainas iekļautas video un parāda adrenalīnu, ko piedzīvojām.”

Prusax: “Kā jau varat nojaust, esmu “atpakaļ pie plīts” - aktīvi strādāju studijā pie šogad gaidāmā albuma un apsolu tajā krāšņu viesmākslinieku plejādi.”

Izklaide

Ar jaunu singlu “24/7” klajā nākuši klajā šova “X-Faktors” dalībnieki no grupas “Bekars”. Kā jau to viegli noprast pēc dziesmas nosaukuma, tajā tiek apdziedāta ikdienas steiga.