Otrdiena, 30.aprīlis

redeem Liāna, Lilija

arrow_right_alt Izklaide

Starp kāzām un mājas iegādes Amerikā Evija Sloka pagūst vienoties duetā ar Rutuli

© Publicitātes foto

Jaunā dziesmā “Kāds ir gadalaiks” duetā apvienojušies dziedātāji Evija Sloka un Normunds Rutulis. Singls ir īpašs arī ar to, ka daļēji rakstīts Latvijā, bet daļēji – Amerikā, kur dzīvo Evija.

Evija Sloka jau vairākus gadus dzīvo Amerikā, taču nav pazaudējusi saikni ar Latviju.

Neraugoties uz to, ka dziedātājas dzīvē šobrīd netrūkst darbu un pienākumu, viņa priecājas, ka uzrunāta sadarbībai ar Normundu Rutuli. “Man no pagājušā gada līdz pat šim mirklim visa dzīve un ikdiena ir vienā skriešanā. Plānoju kāzas, iegādājāmies māju, pārvākšanās procesā uzņemot viesos māsu ar ģimeni, protams, vēl arī pilna laika darbs un citi projekti - teju paspējām Ziemassvētkus un Jauno gadu nosvinēt!” stāsta Evija Sloka. “Šo dziesmu man piedāvāja iedziedāt pa vidu visam šim trakumam, bet es uzreiz piekritu, jo vienmēr prieks sadarboties ar Normundu Rutuli, ar kuru daudzkārt kopā esam uzstājušies un sadarbojušies, bet dziesmu kopā vēl nekad nebijām iedziedājuši. Pirmoreiz to izdzirdot, nodomāju, ka dziesmai ir ļoti pavasarīga skaņa. Ceru, ka arī klausītājiem tā dos pozitīvu enerģiju.”

“Kāds ir gadalaiks” ir Lotara Lodziņa, Artūra Palkeviča, Jāņa Kalves un Ingara Viļuma dziesma ar Oskara Deigeļa vārdiem, kurai “dažas melodiskas idejas un sajūtas” pielicis arī Normunds Rutulis. “Ar autoriem man ir cieša sadarbība arī citos muzikālos projektos, bet jauna pieredze iegūta duetā ar Eviju Sloku un manu senu paziņu, ar kuru 90. gadu vidū pat muzicējām vienā grupā - tas ir producents un basģitārists Ingars Viļums, kura muzikālais pienesums dziesmai devis papildus spēku. Piemērotākās formas un skaņas mežģīnes pievienojuši Jānis Kalve un Lotars Lodziņš. Viena varen’ sakarīga komanda!” priecājas Rutulis.