Latviešu dīdžejs nominēts prestižai mūzikas balvai Amerikā

© Publicitātes foto

Ikgadējai un prestižajai mūzikas balvai “Electronic Dance Music Award” (EDMA) divās nominācijās – “Best mashup artist of the year” un “Best mashup of the year” - nominēts arī Latvijas dīdžejs DJ Arman Aveiru.

EDMA balva ieguvusi popularitāti kā viens no galvenajiem pasākumiem deju mūzikas nozarē - faniem ir iespēja balsot par dažādām nominācijām, kurām izvirzītas šī žanra labākās dziesmas, mākslinieki, mūzikas izdevēji un festivāli no visas pasaules.

Šogad balvai nominēti arī tādi pazīstami mākslinieki kā David Guetta, Armin van Buuren, Calvin Harris, DJ Tiësto un Alan Walker, tāpēc vēl jo pārsteidzošāk, ka divās kategorijās balvai izvirzīts arī mūsu pašu DJ Arman Aveiru, kurš pērn kļuvis par vienu no lejuplādētākajiem dīdžejiem ASV un Eiropā. Viņa darbus atbalstījuši tādi mākslinieki kā Alok, Diplo, Claptone, DJ Tiësto, The Chainsmokers, Jonas Blue un citi, mūsu dīdžeja skaņdarbi atskaņoti tādos pasaules festivālos kā “Tomorrowland”, “Ultra Music Festival” un leģendārajā “Electric Daisy Carnaval”.

Latvijass dīdžeju var atbalstīt balsojumā, kuras saite pieejama EDMA mājas lapā. Apbalvošanas ceremonija norisināsies “Miami Music Week” ietvaros, Amerikas un arī Eiropas radiostacijas raidīs tiešraidi no tās 22. marta naktī.