Ar jaunu singlu piesakās Zviedrijā dzīvojošais latviešu producents un DJ RudeLies

© Publicitātes foto

Klajā nācis Zviedrijā dzīvojošā latviešu mūzikas producenta un DJ RudeLies jaunākais veikums – dziesma “Reaction” Tā stiprināta arī ar videoklipu.

Dziesma “Reaction” ir tapusi pērn rudenī Falunā, Zviedrijā. “Pēc vasaras šoviem Eiropā un Āzijā man bija grūti atrast iedvesmu producēt mūziku, taču, atgriežoties Zviedrijā, radās iedvesma sacerēt elektronisko deju mūziku ar maģisku enerģiju,” stāsta RudeLies. “Dziesmas “Reaction” ieraksts tapa kopā ar “house” žanra fanu vidū labi zināmo angļu dziedātāju Sonam, kura arī ir dziesmas teksta autore.” Jaunais skaņdarbs vēsta par cilvēka nepieciešamību komunicēt un harmoniskām savstarpējām attiecībām dialogā - par prieku saņemt atbildi un nepalikt vientulībā ar savu jautājumu.

RudeLies ir Zviedrijā dzīvojošs latviešu producents un DJ, kurš savu karjeru sācis 2015. gadā. Deviņu gadu laikā RudeLies mūzika pārsniegusi 80 miljonus klausījumu interneta vietnē “Spotify”, un RudeLies jau kļuvis par starptautiski zināmu izpildītāju, par kura kompozīcijām atzinīgus vārdus teikuši arī pasaulē labi pazīstamie DJ Tiesto, Armin Van Buuren, Alan Walker, Diplo, Martin Garrix, Dimitri Vegas & Like Mike, Timmy Trumpet un Afrojack.

Savas karjeras laikā RudeLies uzstājies festivālos, koncertos un naktsklubos Latvijā, Zviedrijā, Nīderlandē, Polijā, Japānā, Dienvidkorejā un Taizemē.