Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide

“Citi zēni” jauno albumu piesaka ar dauzonīgu klipu

© Publicitātes foto

Grupa “Citi zēni” izdevusi savu otro studijas albumu “Cits līmenis”, aicinot svinēt tā iznākšanu koncertā, kas notiks 9. martā koncertzālē “Palladium”. Līdzās albumam pie faniem nonācis arī jauns singls un videoklips “Mazais bandīts”.

Ar vieglu pašironiju “Citi zēni” sevi dēvē “par intelektuāļiem, kas dzied par to, ko redz sev visapkārt”, bet kopš iepriekšējā albuma ir redzēts un paveikts ļoti daudz. “Galvenais, ka visam pāri ir prieks un viegla humora deva, jo “Citi zēni” māk gan paši sevi veselīgi uzslavēt, gan saprast, kad pienāk brīdis piebremzēt,” saka paši mūziķi.

Jaunā albuma tapšanas process ir bijis patīkami sarežģīts, jo kopā radītas aptuveni 40 dziesmu, bet albumam izvēlētas 12, tostarp arī iepriekš izdotie singli “Cits līmenis”, “Vecumdienas” un kopdarbs ar “Labvēlīgo tipu” dziesmā “Baļļīte”. Par gaidāmo koncertu “Citu zēnu” bundzinieks Toms Kagainis izsakās mīklās, kas savērptas no grupas dziesmu nosaukumiem: “Slepus uzrīkotus tusiņus vecāku dzīvoklī aizstāj saviesīga pasēdēšana ar baļļu. Viesistabas plauktu virs televizora krāšņi rotā augstskolas diploms. Limuzīns vairs nav jāņem uz krīta. Godīgi sakot, par limuzīniem vispār var aizmirst, jo desmitgades plānā lēnām iezogas praktiskākas vērtības. Bet kamēr klāt nav Vecumdienas, Apetīte aug, Dejas kļūst karstākas un Mīlestība dziļāka. “Citi zēni”, lai arī tomēr tie paši zēni, nu jau pavisam citā līmenī.”