Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Izklaide

Ar vērienīgiem plāniem par sevi atgādina grupa “Instrumenti”

© Publicitātes foto

Grupa “Instrumenti” izziņojusi koncertu “Runā Rīga”, kas 26. oktobrī notiks “Arēnā Rīga”, šo pieteikumu stiprinot ar dziesmu “Man patīk” un tās teksta video versiju.

Grupa “Instrumenti” šobrīd strādā pie jaunām dziesmām, un dziesma “Man patīk” ir jau trešais singls no gaidāmā albuma “Runā Rīga”. Dziesmas iespaidīgo teksta video versiju radījis grafiskais mākslinieks Jānis Spēlmanis.

Plānots, ka jaunais albums nāks klajā šī gada otrajā pusē un, atzīmējot šo faktu, “Instrumenti” oktobra beigās rīkos vērienīgu koncertšovu “Arēnā Rīga”. Jāatgādina, ka pirmoreiz “Instrumenti” pulcēja pilnu arēnu 2011. gada nogalē debijas albuma “TRU” koncertsērijas ietvaros, bet pēc tam “Instrumentu” lielākie koncerti norisinājušies Mežaparka Lielajā estrādē un “Daugavas” stadionā.

Koncerts “Arēnā Rīga” tiek solīts kā audiovizuāls un emocionāls piedzīvojums. “Manā dzīvē “Instrumenti” ir brīnumu darbnīca. Tieši tāpēc tik ļoti priecājos par tik gaidītu atkal satikšanos šajā mūzikā, šajā sajūtā un enerģijā. Un arēna tik ļoti piestāv dziesmām, kuras esam radījuši jaunajam albumam,” norāda Jānis Šipkēvics.

Savukārt Reinis Sējāns piebalso: “Dziesmas nereti pie mums nāk komplektā ar vīziju par to, kā tās izklausās un izskatās uz milzīgas skatuves daudzu tūkstošu priekšā, un “Arēna Rīga” vīzijās parādās itin bieži, jo šī vieta “Instrumentu” dzīvē ir ārkārtīgi svarīgs pieturas punkts. Tieši pārpildītā “Arēnā Rīga” pirms aptuveni desmit gadiem piedzīvojām neaizmirstamu koncertu, kurā guvām pārliecību, ka tur kādudien noteikti jāatgriežas. Un tā diena tuvojas.”