Ceturtdiena, 9.maijs

redeem Einārs, Ervīns, Klāvs

arrow_right_alt Izklaide

Mārtiņš Spuris pievienosies arī humoršovam

© Publicitātes foto

No 2. marta sestdienu vakaros kanālā TV3 būs skatāma humoršova “Nu, nopietni?” jaunā sezona. Tās ierasto tēlu sastāvu papildinājis arī Mārtiņš Spuris, kurš nupat, nupat tika pieteikts arī kā šova “Balss maskā” ekspertu komandas papildinājums. Izskatās, ka TV3 apcirkņos ir beigušās radošās personības…

Humoršovs “Nu, nopietni?” sevi pieteica rudenī, bet martā atgriezīsies pie skatītājiem ar jaunu sezonu. Līdzās tā vadītājiem Baibai Sipeniecei-Gavarei, Valteram Krauzem, Rūdolfam Kugrēnam un Mārai Slejai jaunajā sezonā būs skatāms arī TV personība Mārtiņš Spuris un aktieris Jurijs Djakonovs.

“Jaunajā sezonā redzēsim Juriju Djakonovu iejūtamies intimitātes koordinatora lomā, bet Mārtiņš Spuris vizināsies ar speciāli pasūtītām lidmašīnām - gluži kā kāds labi zināms valstsvīrs. Māra Sleja pievērsīsies sabiedriskajām aktivitātēm, Rūdolfs turpinās cepināt nedēļas aktualitātes, Valters specializēsies amatpersonu iztaujāšanā, bet Baiba izsekos FSB spiegus,” informē TV3.

Ik nedēļu humoršovā tiks jokots par politiku, sadzīvi, sabiedrību, dīvāna ekspertiem, protams, arī sabiedrībā zināmiem cilvēkiem. Neizpaliks arī ierastās ielu intervijas, lai dzirdētu un sadzirdētu līdzcilvēku viedokli par aktuālajām problēmām valstī un sabiedrībā kopumā.