Svētdiena, 28.aprīlis

redeem Gundega, Terēze

arrow_right_alt Izklaide

Eirovīzijas kritiķe par Dona dziesmu: "Tas ir ģeniāli! Es neko tādu negaidīju no Latvijas"

© Honest Vocal Coach / YouTube

Šogad Eirovīzijas dziesmu konkursā Latviju pārstāvēs Dons ar dziesmu "Hollow”, kas jau tiek pamanīta ārpus mūsu valsts robežām. Vietnē "YouTube” otrdien ievietots video, kurā potenciālo superhitu atzinīgi vērtē Lielbritānijā pazīstama vokālā pedagoģe un ilggadēja Eirovīzijas kritiķe.

Aptuveni septiņas minūtes garajā video kritiķe skrupulozi noklausās katru dziesmas daļu, ik pēc dažām sekundēm to apturot un sniedzot profesionālu komentāru no mūzikas teorijas viedokļa. Netiek slēpta sajūsma gan par Dona vokālajām prasmēm un dziedāšanas manieri, gan arī par dziesmas tekstu, pavadījumu un bekvokāliem. "Lūk, šis ir labs! Šo es varu klausīties atkal un atkal,” piebilst ekesperte.

Tiek vērtēta Dona uzstāšanās nacionālās dziesmu atlases finālā konkursā "Supernova”, un uzslavas gūst arī skatuves iekārtojums, apgaismojums un citas detaļas.

Vairāki komentētāji no Latvijas jau paguvuši pateikties par atzinīgajiem vārdiem, un arī klausītāji no citām valstīm vēl Latvijai veiksmi starptautiskajā dziesmu konkursā.