Piedāvājums stilīgas mūzikas cienītājiem – jūlijā “Palladium” uzstāsies Two Feet

© Publicitātes foto

Šis nedēļas prieks labas mūzikas cienītājiem – izziņots, ka 3. jūlijā koncertzālē “Palladium” uzstāsies multiinstrumentālists Two Feet, īstajā vārdā Zachary William Bill Dess. Hārlemā augušais mākslinieks reflektē uz ļoti dažādām stila ietekmēm un noskaņām, savā mūzikā apvienojot elektroniku, “r&b” un ģitārspēles romantiku.

“Two Feet ir viens no tiem māksliniekiem, kura mūzika ir nevainojami producēta un kuras izpildījums dzīvē ir vēl izcilāks un piepildītāks. Izjust āķīgus ģitāras ritmus, spēcīgu basu, kas caurstrāvo ķermeni un liek elpai aizrauties, var tikai koncertā klātienē, nemaz nerunājot par mākslinieka pavedinošo vokālu un mijiedarbību ar faniem. Šis ir starp tiem notikumiem, kuru apmeklēt kopā ar draugiem ar garantiju, ka tas būs lielisks vakars,” tik sīrupaini amerikāņu mūziķi piesaka koncerta rīkotāji, taču dīvainā kārtā šoreiz viņiem nākas piekrist.

1993. gadā Ņujorkā dzimušā Two Feet stāsts aizsākās, kad viņš pameta mācības slavenajā Bērklijas Mūzikas koledžā, lai koncentrētos uz savu mūzikas karjeru, kas gan tā īsti atmaksājās tikai 2016. gadā.

Un viņa stāsts (vai leģenda?) ir interesants: kādā vēlā vakarā viņš atgriezās mājās no bāra un augšupielādēja dziesmu, ko bija sarakstījis tajā pašā dienā vien dažu stundu laikā - “Go Fuck Yourself”, smeldzīgu hitu jutekliskas ģitāras izpildījumā. Līdz nākamās dienas rītam dziesma jau bija sasniegusi fanus visā pasaulē, bet šobrīd tās straumējumu skaits vietnē “Spotify” pārsniedzis 650 miljonus. Taču tas nav vienīgais Two Feet meistardarbs, tam ir pievienojušies arī tādi hiti kā “I Feel Like I'm Drowning”, “Love Is a Bitch”, “Quick Musical Doodles” un citi. Two Feet jaunākais singls “Fling to Pieces” pie klausītājiem nonāks martā, kas liecina, ka viņa albumiem “Pink” (2020), “Max Maco Is Dead Right?” (2021) un “Shape & Form” (2022) drīzumā pievienosies jauns studijas ripulis.

Biļetes uz Two Feet koncertu tirdzniecībā būs no 23. februāra plkst. 10.00 “Biļešu servisa” tīklā, savukārt FBI un “Positivus” festivāla koncertu kluba biedri pie tām varēs tikt agrāk, jau no 22. februāra plkst. 10.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.