Piektdiena, 10.maijs

redeem Maija, Paija

arrow_right_alt Izklaide

VIDEO. Latvijā iemīļotajam igauņu mūziķim NOËP jauna dziesma

© Publicitātes foto

Latvijas klausītāju atzinību jau guvušais viens no pēdējo laiku Igaunijas veiksmīgākajiem mūziķiem NOËP radījis jaunu skaņdarbu “Go Home, You’re Drunk”, piedaloties vācu dziedātājai Riiva. Dziesma izdota “Big Top Amsterdam” paspārnē.

“Go Home, You’re Drunk” ir bezbēdīgs skaņdarbs, kas varētu likt izkustēties pat visrezervētākajam klubu apmeklētājam, savukārt “dziesmas teksts mudina klausītāju uzņemt pietiekami daudz šķidruma” - to jau pēc tās nosaukuma viegli nojaust. Vēl pirms dziesmas oficiālās klajā nākšanas tās fragments “TikTok” vietnē izpelnījās plašu uzmanību, kas liecināja par tās potenciālu kļūt par šī pavasara hitu.

Dziesmas oficiālais video, kuru, kā jau ierasts, rezidējis pats NOËP un kuram šoreiz iedvesma smelta no 2012. gada filmas “Jums Street”, tiks publicēts mūziķa “YouTube” kanālā 29. februārī.

No šī gada Igaunijas Mūzikas balvas (EMA) pasniegšanas ceremonijas NOËP devās prom ar divām balvām, bet pašas ceremonijas laikā uzstājās ar jaunās dziesmas pirmatskaņojumu, kā allaž ienesot tajā mūziķim raksturīgo humora devu. Jāpiebilst, ka NOËP auditorija krietni pārsniedzas Igaunijas robežām, par ko arī liecina straumēšanas apjoms, kas aptver 90 miljonus klausījumu tikai “Spotify” vietnē vien. Pērn vasaras stadiona koncertā Tallinā NOËP spēja sapulcēt vairāk nekā 10 000 apmeklētāju, kas bijis pirmais kāda Igaunijas mūziķa stadiona koncerts pēdējos 30 gados ar tik lielu apmeklētāju skaitu.