Pirmdiena, 6.maijs

redeem Didzis, Gaidis

arrow_right_alt Izklaide

“Bad Habits” velta dziesmu visiem mīlētājiem

© Publicitātes foto

Pabeiguši savas gaitas konkursā “Supernova”, grupa “Bad Habits” izdevusi jaunu singlu “Fools Parade” - tieši laikā kā veltījums visiem mīlētājiem Svētā Valentīna dienā.

Dziesma “Fools Parade” tapusi grupas radošajā nometnē. “Tās stāsts ir par mums visiem. Par mūžīgo skrējienu. Par ikdienas sīkumiem, kas nodarbina mūsu prātus. Par vēlmi paspēt visu un būt visur. Par dzīšanos pēc kaut kā, dažreiz pat nezinot pēc kā. Taču mirklī, kad esam vistālāk, mēs pēkšņi attopamies, ka mūsu būtība sauc pēc mājām, jo mājās ir - Viņa,” tā dziesmas vēstījumu pasniedz “Bad Habits” komanda.

Grupas solists Mārtiņš Balodis par dziesmu: “Dziesmā ir teksts, kas latviski skanētu “ej un atpūtini savu galvu viņas rokās, tur nav rūgtuma.”

Šī un visas pārējās dziesmas rindiņas ir veltītas tam vienam cilvēkam. Cilvēkam, kas mums ir blakus visdažādākajos dzīves posmos. Rakstot šo dziesmu, es domāju par Viņu. Viņa, kas iedrošina. Viņa, kas iedvesmo. Viņa būs tā, kuras klātbūtnē pazūd ikdienas raizes un laiks uz mirkli apstājas. Brīdis, kad uzelpot. Šie momenti no mums neprasa daudz, tikai pilnībā ļauties divvientulībai, kas dienas beigās arī ir pats svarīgākais.”

“Fools Parade” elektriskās ģitāras partijas iespēlējis Jānis Līde, basu un klavieres - Kristaps Grinbergs, bungas - Normans Bārbals, bet iedziedājis - Mārtiņš Balodis.