Latviešu dīdžeja [Ex] da Bass singlu izdod Losandželosā

© Publicitātes foto

Losandželosas bāzētās ierakstu kompānijas “Barnaton” paspārnē iznācis pasaulē labi zināmā spāņu dīdžeja Sak Noel un Latvijas dīdžeja [Ex] da Bass kopdarbs “Miami Freestyle”, ko izpilda dominikāniešu izcelsmes dziedātāja no Maiami Rubi Rox.

“Šis ir mans 27 gadus ilgās dīdžeja karjeras lielais veiksmes stāsts!” sajūsminās dīdžejs [Ex] da Bass, īstajā vārdā Mareks Dainis. “Spāņu dīdžejam, producentam un dziesmu autoram Sak Noel, kurš jau ilgu laiku par savām mājām dēvē ASV un ir sadarbojies ar tādiem grandiem kā Sean Paul, Pitbull, Major Lazer un Lil Jon, sekoju jau sen. Plašākai publikai viņa vārds asociējas ar leģendāro klubu hitu “Loca People”, kas viņam savulaik atnesa pasaules slavu un uzvaru UK Singles Chart. Aizvadītā gada izskaņā viņa Facebook lapā parādījās video, kurā viņš aicināja veidot savu versiju viņa un Rubi Rox kopīgajai sadarbībai. Tas bija īss video, kur Rubi repo uzreiz divās valodās. Tā nu sanāca, ka gan melodija, gan teksts mani tik ļoti “paķēra”, ka, ilgi nedomājot, nolēmu, ka ir jātaisa savu versiju, sākotnēji nemaz nedomājot par to, kas varētu sekot tālāk.”

Aptuveni divu nedēļu laikā [Ex] da Bass versija bijusi gatava un tā nosūtīta novērtēšanai gan vokālistei, gan pašam Sak Noel. “Un tad notika tas, ko es vismazāk gaidīju: abi mākslinieki bija tik lielā sajūsmā par dzirdēto, ka sākām apspriest iespēju manu remiksu ar pāris Sak Noel papildinājumiem izdot oficiāli - kā maksisingla galveno versiju, klāt pievienojot “extended mix” dīdžeju vajadzībām, kā arī Rubi Rox “frīstailu”, no kā viss sākās,” nebeidz priecāties latviešu dīdžejs.

Šī stāsta turpinājums ir tāds, ka dzimusi ideja par Sak Noel uzaicināšanu uzstāties Baltijā, bet šīs idejas rezultāts - “14. februārī mēs kopā uzstāsimies Marijampolē, 15. februārī Ķēdaiņos, bet 16. februārī - Jurbarkā, Lietuvā,” stāsta [Ex] da Bass. “Savukārt 17. februārī man būs tas gods Sak Noel iesildīt klubā “Maxine” Helsinkos. Turklāt pastāv iespēja, ka dziesmai būs arī videoklips. Vai jūs spējat tam noticēt?!”

Izklaide

Ghetto Podkāsta 74. epizodē uz sarunu pie Kārļa viesojas mūziķis Chris Noah ar grandioziem jaunumiem - tieši šodien, 14. oktobrī, klajā nācis viņa pirmais lielais albums “Atvadas nav skumjas, ja zinām, ka drīz tiksimies”.

Svarīgākais