“Arēnā Rīga” atkal uzstāsies Braiens Adamss

© Publicitātes foto

Kanādiešu dziedātājs, dziesmu autors un ģitārists Braiens Adamss ir viens no tiem augstākā līmeņa pasaules rokmūziķiem, kas īpaši iecienījuši uzstāšanos Baltijas valstīs – pat grūti saskaitīt, cik reižu viņš jau pie mums ir ciemojies. Nākamā reize būs 8. jūlijā.

Viens no visu laiku izcilākajiem dzīvās rokmūzikas izpildītājiem Braiens Adamss (Bryan Adams) 8. jūlijā uzstāsies “Arēnā Rīga”, savas koncertturnejas “So Happy It Hurts” ietvaros. Biļetes tirdzniecībā no 26. janvāra pulksten 10.00, savukārt “FBI” un “Positivus” festivāla kluba biedri biļetes varēs iegādāties ātrāk jau no 24. janvāra, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Braiena Adamsa vērienīgā turneja jau sākusies ASV un tālāk turpināsies Eiropā, kur gaidāms pieturas punkts arī Latvijā. “So Happy It Hurts” ir Adamsa piecpadsmitais studijas albums, kas tika nominēts arī “Grammy” balvai. Albumu pandēmijas laikā pilnībā radījis pats Braiens Adamss, un tajā ir iekļautas 12 dziesmas, kuras viņš ierakstījis, spēlējot dažādus instrumentus.

“Bryan Adams unikālās uzstāšanās ir padarījušas viņu par vienu no labākajiem mūsdienu rokmūzikas māksliniekiem. Viņa balss un izpildījuma neticamā dinamika, mijiedarbība ar faniem, enerģija un ārkārtīgi aizraujošā skatuves klātbūtne - visi, kas redzējuši Bryan Adams koncertus, vēl ilgi runā par viņa uzstāšanos un piedzīvotajām sajūtām. Bryan Adams turpina piedāvāt augstākā līmeņa mūziku un koncertus jau vairāk nekā 40 gadus,” tā savu rīkoto koncertu reklamē “FBI” un nevarētu teikt, ka tas būtu pārspīlējums.

Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais