Atdzimis pirms 15 gadiem iznākušais leģendārais Rīgas klubu hits

© Publicitātes foto

Latvijas topa dīdžeja [Ex] da Bass viena no visu laiku zināmākajām un starptautiski atzītākajām dziesmām “Riga Nights” piedzīvojusi atdzimšanu – tās pārlikums nācis klajā ierakstu kompānijas “Day Dose Of House” paspārnē.

2009. gadā, kad iznāca dziesmas “Riga Nights” oriģinālversija, tā izraisīja plašu rezonansi ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās robežām - tās video klipu demonstrēja tādi tā laika mūzikas televīzijas smagsvari kā MTV, “VIVA”, “Muz-TV”, 1. Baltijas mūzikas kanāls un citi. Nu dīdžejs [Ex] da Bass, īstajā vārdā Mareks Dainis, ar lielu gandarījumu vēsta par šī klubu hita pārlikumu, kas iznācis ierakstu kompānijas “Day Dose Of House” paspārnē.

“”Riga Nights” oriģināls iznāca pirms 15 gadiem. Jau tolaik tas bija pierādījums tam, ka pasaules klases deju mūzika top arī tepat Latvijā. Pēc septiņiem gadiem izdevām jaudīgo 2016. gada versiju un, tā kā skaitlis “7” ir veiksmīgs, 2023. gadā nolēmu, ka, ievērojot tradīciju, vajadzētu vēl vienu dziesmas pārlikumu. Tas, visticamāk, būs pēdējais šī leģendārā Latvijas klubu hita sāgā,” stāsta [Ex] da Bass.

Lai gan singlu bijis plānots izdot jau 2023. gada izskaņā, radušies nelieli sarežģījumi. “Turklāt mēs jau neesam Mariah Carey vai kāds cits no Ziemassvētku dziesmu grandiem, ar kuriem gribētos cīnīties par vietu radio “pleilistēs” svētku laikā un gada izskaņā,” joko Mareks. “Janvāris likās piemērotāks, tādēļ, dāmas un kungi, sagaidiet “Riga Nights 2024” - dziesmu, kas tapusi, piedaloties uzreiz diviem vokālistiem - britu dziedātājam Ian Brearley, kurš ir dzirdams visās “Riga Nights” versijās, kā arī talantīgajai vokālistei Sydney Jo Jackson, kura ir nominēta “FHM 2023 Awards” kategorijā “Best Vocalist”!”

Svarīgākais